Šajās brīvdienās Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētajā Optibet Virslīgas turnīrā risināsies pirmās divas ceturtdaļfināla spēles. Tāpat šonedēļ noslēgsies regulārais čempionāts Latvijas 1. līgas ietvaros, pēc kura kļūs zināmas visas četras izslēgšanas cīņu dalībnieces.

Sestdien plkst. 19:30 Spuņciema sporta hallē cīņu par iekļūšanu Optibet Virslīgas pusfinālā sāks FK Beitar un New Project Tente vienības. Regulārajā čempionātā abos savstarpējos mačos pārāki bija FK Beitar telpu futbolisti, pārspējot sāncenšus ar rezultātiem 2:1 un 10:1.

Dienu vēlāk plkst. 14:00 Salaspils sporta namā Latvijas izlases galvenā trenera Artūra Šketova vadītā FK Raba cīnīsies ar FC Petrow. Abas pretinieces pamatsacensības noslēdza attiecīgi ceturtajā un piektajā pozīcijā, bet savstarpējos dueļos labāk veicās FC Petrow, kas sezonas sākumā uzvarēja ar 9:4, savukārt decembra vidū komandas cīnījās neizšķirti 2:2, FK Raba izglābjoties no zaudējuma mača noslēdzošajā minūtē.

Ar sešām spēlēm šajā nedēļā noslēgsies Latvijas 1. līgas regulārais čempionāts. Austrumu konferencē divi no četriem mačiem risināsies ar līderes LDZ Cargo/DFA piedalīšanos, kas jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas cīņās. Daugavpils komanda piektdien plkst. 20:00 uzņems FK Limbaži, savukārt dienu vēlāk arīdzan savā laukumā plkst. 18:00 (spēli varēs vērot Sportacentrs.com interneta tiešraidē, bet televīzijas atkārtojumā svētdien plkst. 9:00) mērosies spēkiem pret vienu no divām otrās pozīcijas pretendentēm Jēkabpils lūši/Ošukalns.

Svētdien plkst. 16:00 Madona FK mājas zālē tiksies ar ciemiņiem no Rīgas PB Line/Dinair, kamēr plkst. 18:00 VRK sporta mācību centrā vietējā Rēzeknes FA/BJSS aizvadīs svarīgu maču pret TFK Salaspils. Kā zināms, tieši rēzekniešu un jēkabpiliešu savstarpējā neklātienes cīņā noskaidrosies otrās vietas ieguvēja Austrumu konferencē. Patlaban Jēkabpils kluba pārsvars ir divu punktu apjomā, bet vienāda punktu skaita gadījumā priekšrocību iegūs Rēzeknes FA/BJSS vienība, kurai ir labāka savstarpējo spēļu bilance (8:7 un 6:6).

Šajā pašā dienā plkst. 14:00 noslēdzošie dueļi plānoti arīdzan Rietumos, kur uz divām izslēgšanas spēļu vakancēm ir četras pretendentes. Viss minēto komandu kvartets arī būs iesaistīts aktuālajos mačos. Pašreizējā līdere FK Tukums 2000/TSS savā laukumā uzņems TFK Liepāja, savukārt RSU/Miltiņkrogs-Dobele Dobeles sporta hallē samēros spēkus ar FC Nikers vienību no Kuldīgas. Abus šos mačus varēs vērot Sportacentrs.com interneta tiešraidē, bet cīņu starp FK Tukums 2000/TSS un TFK Liepāja arī televīzijas atkārtojumā nākamajā pirmdienā plkst. 11:15 un otrdien plkst. 17:15.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija