Šajā nedēļas nogalē Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētajā Optibet Virslīgas turnīrā notiks četras noslēdzošās regulārā čempionāta spēles, pēc kurām kļūs zināmi visi ceturtdaļfināla pāri sacensību izšķirošajā stadijā.

Sestdien plkst. 14:00 Ludzas sporta hallē izšķirsies otrās vietas liktenis, spēkus samērojot FK Beitar un TFK Rēzekne vienībām. Patlaban turnīra tabulā Beitar telpu futbolisti par punktu apsteidz rēzekniešus, līdz ar to gaidāmajā duelī viesiem pietiks arī ar neizšķirtu, lai saglabātu vicelīderu statusu.

Jāpiebilst, ka gan otrās, gan trešās pozīcijas izcīnīšana abām vienībām sniedz teorētisku iespēju izvairīties no tikšanās ar galveno favorīti - desmitkārtējo Latvijas čempioni FK Nikars - ātrāk par fināla stadiju, bet otrās vietas sasniegšana ļaus play-off maču pirmajā kārtā tikties ar Valmiera Glass VIA. Maču starp FK Beitar un TFK Rēzekne varēs tiešraidē vērot Sportacentrs.com interneta tiešraidē, bet atkārtojumā plkst. 16:15 arī televīzijas translācijā.

FK Nikars, kas jau garantējusi pirmo vietu un ceturtdaļfinālā spēkosies pret noslēdzošajā vietā esošo SK Monarhs, regulāro čempionātu pabeigs sestdien plkst. 15:30 ar maču pret FC Petrow, kas notiks Elektrum Olimpiskajā centrā Rīgā.

Vēl divas cīņas risināsies dienu vēlāk. Pirmajā no tām plkst. 15:30 New Project Tente arīdzan Elektrum Olimpiskajā centrā Rīgā uzņems SK Monarhs, savukārt valmierieši plkst. 17:00 Vidzemes Olimpiskajā centrā tiksies ar FK Raba.

Kā iepriekš vēstīts, ceturtdaļfinālā sērijās līdz diviem panākumiem spēkosies 1. un 8. vietas ieguvējas (FK Nikars un SK Monarhs), 2. un 7. vietas īpašnieces, 3. un 6. spēcīgākās vienības, kā arī 4. un 5. pozīcijā finišējušie klubi.

Septiņi dueļi šajās brīvdienās gaidāmi Latvijas 1. līgas čempionātā. Rietumu konferencē abas vadošās komandas laukumā dosies svētdien – FK Tukums 2000/TSS plkst. 12:00 izbraukumā cīnīsies ar Talsi/FK Laidze, kamēr TFK Liepāja plkst. 18:00 principiālā duelī spēkosies ar citu vēju pilsētas vienību UPTK.

Dienu pirms tam plkst. 15:00 RSU/Miltiņkrogs-Dobele uzņems UPTK, savukārt plkst. 18:00 FC Nikers Kuldīgas sporta hallē cīnīsies pret FK Nīca/OtankiMill.eu.

Tikmēr Austrumu konferencē sestdien plkst. 19:30 TFK Salaspils savā laukumā tiksies ar LDZ Cargo/DFA – pēdējā šobrīd ir vienīgā Latvijas 1. līgas čempionā vienība, kas jau garantējusi vietu sacensību nākamajā jeb play-off stadijā. Iepriekš plkst. 13:30 Jēkabpils lūši/Ošukalns pieņems Madona FK, savukārt konferences vienīgajā svētdienas cīniņā plkst. 16:45 Rīgas 49. vidusskolā PB Line/Dinair spēlēs pret FK Limbaži vienību.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija