Latvijas Futbola federācija (LFF) piedāvā tās biedriem iespēju bagātināt savas zināšanas īpašā seminārā, kas veltīts stratēģiskās plānošanas principiem futbola organizācijā. Seminārs notiks piektdien, 9. martā, no plkst. 10:00 līdz 16:00 Elektrum Olimpiskā centra otrā stāva konferenču zālē.

Dalības maksa interesentiem ir 20 EUR (cenā iekļautas pusdienas). Pieteikšanās semināram iespējama līdz 5. martam, rakstot uz e-pasta adresi lelde.lejniece@lff.lv. Dalībnieku skaits ir ierobežots.

Semināra teorētiskajā daļā tiks skaidrots, kas ir stratēģiskā plānošana un detalizēti analizēti visi tās posmi – plāna plānošana, misijas un vīzijas definēšana, SVID analīze, mērķa definēšana, uzdevumu definēšana, monitoringa plāna izstrāde, plāna apspriede un plāna ieviešana.

Praktiskajā daļā būs iespēja attīstīt savas prasmes SVID analīzes izstrādē un organizācijas mērķu un uzdevumu definēšanā.

Semināru vadīs Signe Luika – Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) Vadības un komunikāciju zinātnes katedras vadītāja, Latvijas Treneru tālākizglītības centra (LTTC) vadītāja, LFF Attīstības komitejas locekle.

Semināra dalībnieki tā noslēgumā iegūs zināšanas apliecinošu sertifikātu, ko izsniedz LTTC.


Latvijas Futbola federācija