Latvijas Futbola treneru asociācijas (LFTA) valde trešdien, 14. februārī, aicināja uz tikšanos gaidāmo Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amata vēlēšanu dalībniekus Kasparu Gorkšu, Krišjāni Kļaviņu un Vadimu Ļašenko.

Tikšanās tika organizēta ar ieceri tuvāk iepazīties ar gaidāmo vēlēšanu dalībnieku plāniem un iecerēm, kas saistīti ar kopējo Latvijas futbola un – īpaši – pašmāju treneru izaugsmi. Visi trīs prezidenta amata kandidāti sniedza savu vērtējumu par esošo situāciju Latvijas futbolā un iezīmēja potenciālos darba laukus gan treneru kvalifikācijas celšanā, gan kopējā pašmāju futbola saimniecībā.

 FOTO GALERIJA

LFTA valdes locekļi varēja kandidātiem uzdot sev interesējošos jautājumus, lai labāk iepazītu viņu redzējumu un ieplānotos darbus. Tikšanās reizē piedalījās un kandidātu teikto uzklausīja arī LFF izpilddirektors Edgars Pukinsks un LFF sporta direktors Dainis Kazakevičs.

LFTA apvieno Latvijas futbola trenerus ar augstākajām PRO-UEFA un A-UEFA licencēm, kuri izvirza asociācijas valdi, lai tā no treneru ikdienas darba skatupunkta izskatītu dažādus ar Latvijas izlasēm, treneru izglītību un sacensību organizēšanu saistītus jautājumus. LFTA konsultatīvi sadarbojas ar LFF, sniedzot savu attiecīgo jautājumu ekspertīzi. LFTA priekšsēdētājs ir Jānis Skredelis.


Latvijas Futbola federācija