Otrdien, 13. februārī, Latvijas Futbola federācijas (LFF) telpās satikās jaunās Sieviešu futbola līgas (SFL) sezonas dalībnieki, veicot turnīra kalendāra izlozi un pārrunājot jaunās sezonas aktualitātes.

 FOTO GALERIJA

Līdzīgi kā iepriekšējā sezonā, SFL turnīrā spēkosies četras komandas, kas aizvadīs četru apļu sacensības. Kopā ar pēdējo piecu gadu Latvijas čempionvienību Rīgas Futbola skolu turnīrā startēs iepriekšējo sezonu sudraba medaļniece FK Liepāja, Riga United Ladies komanda un Rēzeknes BJSS/SK Progress vienība, kas pēc pērn gūtās uzvaras Sieviešu futbola 1. līgā atgriezīsies valsts spēcīgākajā turnīrā.

Klubu iekšienē diskusijas par precīziem jaunās sezonas spēļu norises laikiem un vietām turpināsies līdz februāra beigām, bet marta ievadā paredzēta jaunās sezonas kalendāra publiskošana. Ņemot vērā 2018. gada sezonas ļoti noslogoto spēļu kalendāru, kas saistīts ar SFL, 1. līgas, Baltijas Sieviešu futbola līgas, Latvijas kausa sievietēm, Latvijas nacionālās valstsvienības un meiteņu izlašu plāniem, vēl turpinās diskusijas par parocīgāko laiku jaunās sezonas sākumam. Pašlaik tas plānots aprīļa vidū.

Ceturtdien, 15. februārī, LFF telpās plkst. 12:00 notiks jaunās sezonas kalendāra izloze arī starp 11 Sieviešu futbola 1. līgas komandām.

Turnīri norisinās sadarbībā ar Latvijas sieviešu futbola patronu Bella. Šo zīmolu pārstāvošā TZMO Latvija kompānija ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja TZMO SA meitas uzņēmums Latvijā.


Latvijas Futbola federācija