Sestdien, 3. februārī, tika aizvadīts Latvijas veterānu telpu futbola čempionāta kārtējais posms. Saspringtās cīņās par uzvarētāju ar minimālu punktu pārsvaru tika atzīta mājinieku Daugavpils komanda. Uzvara posmā ļauj daugavpiliešiem ierindoties čempionāta kopvērtējuma otrajā vietā.

Vienīgā čempionāta posmu komandu tikšanās vieta, kas ir ārpus Rīgas, bija tieši Daugavpils. Šajā kārtā piedalījās tikai četras no sešām čempionāta komandām – Daugavpils, Carnikava, FK 02 un Nikars–Sportima.

 FOTO GALERIJA

 VIDEO APSKATS

Pirmajā vietā mājinieki čempionāta vidusdaļu noslēdza ar divām uzvarām un vienu neizšķirtu pret Carnikavas komandu, kamēr Nikars-Sportima, kas ierindojās otrajā vietā, guva divas uzvaras un vienu reizi laukumu pameta kā zaudētāji. Carnikaviešu uzvara pār FK 02 un jau pieminētais neizšķirts pret Daugavpils vienību ļāva viņiem posma noslēgumā lepoties ar trešo vietu, kamēr ceturtajā pozīcijā ierindojās FK 02

Spēlēm noslēdzoties, tika apbalvotas ne tikai godalgotās komandas, bet arī piešķirtas balvas dažādās kategorijās. Daugavpilī par labāko vārtsargu tika atzīts Vladimirs Celousovs no Carnikavas, bet labākā spēlētāja gods tika Nikars-Sportima pārstāvim Oļegam Lavrinovičam. Daugavpilietis Vladimirs Žavoronkovs savas pilsētas komandas atbalstītājus priecēja ar četriem vārtiem, kas ierindoja viņu rezultatīvāko vārtu guvēju saraksta augšgalā. Par labāko treneri/menedžeri tika atzīts FK 02 komandas kapteinis Arno Tatevosjans.

Pēc trim čempionāta posmiem kopvērtējuma līdere ar 13 punktiem ir Nikars-Sportima, kas par četru punktu tiesu apsteidz Daugavpili, un vēl par punktu - FK 02 un Carnikava vienības. Punkta atstatumā no vadošā četrinieka ir Viesulis, bet viens punkts ir Jūrmala vienības kontā.

Nākamais čempionāta posms norisināsies 3. martā Rīgā. Tā būs pēdējā reize, kad visas čempionāta komandas aizvadīs cīņas viena pret otru. Jau pēc nākamā – ceturtā - posma tiks noskaidrotas četras labākās kvalifikācijas posmu komandas, kas turpinās cīņu par labāko Latvijas veterānu telpu futbola čempionāta komandas titulu.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija