Šajā sestdienā, 3. februārī, tiks aizvadīts Latvijas veterānu telpu futbola čempionāta trešais posms, kad Daugavpilī jau no plkst. 11:30 laukumā dosies piecas čempionāta komandas. Savukārt dienu vēlāk tiks aizvadīts Latvijas jaunatnes telpu futbola čempionāta otrais posms 2001. gadā dzimušajiem jauniešiem. Šajā turnīrā piedalīsies četras komandas, kas svētdien tiksies Salaspilī.

Veterānu čempionāta posms tiks aizvadīts no plkst. 11:30 līdz 16:00, kad norisināsies posma labāko komandu, kā arī labāko spēlētāju apbalvošana. Latvijas veterānu telpu futbola čempionātā piedalās sešas komandas - Viesulis, Nikars-Sportima, Daugavpils, Carnikava, Jūrmala un FK 02 –, kas posma laikā izspēlē apļa turnīru, spēlējot katra ar katru. Līdzīgi kā iepriekšējā posmā, arī šoreiz sacensībās nepiedalīsies Jūrmalas komanda.

Jau ziņots, ka Latvijas veterānu telpu futbola čempionāta pirmajā posmā uzvaras laurus plūca Viesulis, sīvā cīņā aiz sevis atstājot Nikars-Sportima vienību. Otrais posms noslēdzās ar Nikars-Sportima komandas uzvaru, bet FK 02 ierindojās otrajā pozīcijā.

Jāatzīmē, ka turnīra tabulā Nikars-Sportima ir kopvērtējuma līderi, bet viņiem uz papēžiem min divas komandas ar vienādu punktu skaitu – Viesulis un FK 02.

Pēc posma Daugavpilī, kas kā vienīgais norisinās ārpus Rīgas, 3. martā sekos vēl viens sabraukums galvaspilsētā. Pēc tam četras labākās kvalifikācijas turnīru komandas piedalīsies Latvijas veterānu telpu futbola čempionāta finālposmā, kas norisināsies Latvijas telpu futbola svētkos 25. martā Elektrum Olimpiskajā centrā.

Tikmēr jaunatnes čempionātā Riga United, TFK Rēzekne Juniors, SK Kengaroos/TFK Salaspils un SK Super Nova (Sigulda) arī šajā posmā tiksies katra ar katru. Spēles sāksies jau no plkst. 11:00, bet to noslēgums plānots 15:00, kad tiks apbalvotas labākās komandas un noteikti labākie spēlētāji.

Jau ziņots, ka pirmajā komandu tikšanās reizē Rēzeknē uzvaras laurus plūca SK Kengaroos/TFK Salaspils komanda, aiz sevis atstājot SK Super Nova no Siguldas.

Lai noskaidrotu čempionāta uzvarētāju, tiks aizvadīti četri posmi. Nākamie sabraukumi tiks aizvadīti 4. martā Siguldā un 25. martā Elektrum Olimpiskajā centrā.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija