Ar FK Baltika komandas triumfu iepriekšējā nedēļas nogalē Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) sporta zālē noslēdzās Rīgas kausa futbolā telpās sacensības 2007. gadā dzimušo zēnu vecuma grupā. Otro vietu četru komandu konkurencē izcīnīja FS Leevon, bet trešajā pozīcijā ierindojās FK Ādaži/Carnikava.

FK Baltika jaunā futbola talantu maiņa uzvarēja visas trīs spēles, gūstot 12 un ielaižot tikai vienus vārtus, tādējādi ar deviņiem punktiem pēc viena apļa turnīra nodrošinot uzvaru turnīrā un arī kvalificēšanos Latvijas mēroga finālsacensībām 16. martā Zemgales reģionā, kur spēkosies ar labākajām pārējo valsts piecu reģionu pārstāvēm.

Sešus punktus turnīrā izcīnīja FS Leevon, kas pārliecinoši piekāpās uzvarētājai FK Baltika (0:4), bet pieveica trešās vietas īpašnieci FK Ādaži/Carnikava (3:0). Aiz pirmā trijnieka palika FK Jūrnieks, kas piedzīvoja neveiksmes visos trijos mačos.

 FOTO GALERIJA

Par sacensību labāko vārtu guvēju tika atzīts piecas reizes sāncenšu vārtsargus sarūgtinājušais Arnis Arsoba (FK Baltika). Tāpat turnīra uzvarētāja dominēja vēl divās citās nominācijās – Haralds Veveris tika atzīts par labāko vārtsargu, bet Artjoms Gogols, kurš arī guva piecus vārtus, kļuva par vērtīgāko spēlētāju.

Kā turnīra labākais treneris tika sumināts Māris Landmanis (FS Leevon), Fantasy Park balvu par aktīvākajiem līdzjutējiem nopelnīja FK Jūrnieks vienība, savukārt Interaktīvā centra #childspace simpātiju balvu ieguva uzreiz četri dažādi futbolisti – FK Jūrnieks censoņi Andrians Sekoro un Ksenija Nejmene, Gustavs Raudzeps (FK Ādaži/Carnikava), kā arī Rafaels Lūsis (FS Leevon).

Sacensību godalgoto vietu ieguvējas tika sveiktas ar kausiem, bet visi dalībnieki - ar medaļām un piemiņas balvām.

Turnīra turpinājumā 27. janvārī turpat LSPA zālē spēkus samēros piecas 2006. gadā dzimušo futbolistu komandas – SK Super Nova, SK Babīte, FS Leevon, FK Jūrnieks un JFK Daugava.

Kā zināms, sacensības organizē Rīgas Futbola federācija (RFF) ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstu.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija