Aizvadītajā kārtā uzvaras izcīnīja visas četras šī brīža vadošās Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētās SynotTip Rīgas telpu futbola čempionāta Alternatīvās līgas vienības – GiftPrint.LV/EUROLOGI, “TFK LATS/METALS.LV, FK Stopiņi/LAS un Estoty/JOMA TEAM LEGENDS.

Sacensību kopvērtējuma līdere GiftPrint.LV/EUROLOGI izcīnīja jau septīto uzvaru pēc kārtas, pieveicot TRILINES vienību – 3:0. Divus no vārtiem šajā spēlē guva Andrejs Bakradze, bet viens trāpīgs raidījums Edgara Locāna rēķinā.

Pie trim punktiem septītajā kārtā tika arī pirmās vietas īpašnieces tuvāko sekotāju trio. TFK LATS/METALS.LV jau pirmajā puslaikā iekrāja solīdu pārsvaru cīņā ar FC ORIS (5:1), mača izskaņā kaldinot panākumu ar rezultātu 6:3 (divi vārti Andrejam Demčukam un Edgaram Ratkevičam). Pēc līdzīga scenārija uzvaru izcīnīja arī FK Stopiņi/LAS, kas pirmo 20 minūšu laikā guva piecus bezatbildes vārtus, bet visā spēlē pieveica Ropaži vienību ar 6:2 (divi vārti uzvarētāju rindās Vjačeslavam Ņekrasovam). Tikmēr Estoty/JOMA TEAM LEGENDS, pateicoties Aleksandra Pitkina un Sergeja Soboļeva diviem vārtiem, ar 7:3 pārspēja FK Labas preces. A. Pitkins šobrīd ir viens no diviem rezultatīvākajiem Alternatīvās līgas futbolistiem – viņa rēķinā 11 vārtu guvumi (tikpat precīzi sitieni arī FC Maskachka 2 pārstāvim Aleksejam Gavrikovam).

Tāpat kā iepriekš, arī pēc šīs kārtas līderes GiftPrint.LV/EUROLOGI pārsvars pār trim tuvākajām sekotājām saglabājās piecu punktu apjomā.

Citā septītās kārtas duelī piektās pozīcijas īpašniece FC Maskachka 2 izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, atstājot "sausā" FK Ziemeļblāzma (4:0), savukārt otro panākumu pēc piecu neveiksmju sērijas guva PFD, kas ar 12:4 pieveica RISEBA (četri vārtu guvumi Vadimam Jemeļjanovam, trīs – Pāvelam Semjonovam).

Līgas nākamā kārta Rīgas 15. vidusskolā risināsies 26. janvārī un 2. februārī.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija