Latvijas futbola akadēmiju sporta direktoriem šogad dota iespēja bagātināt savas zināšanas un paplašināt futbola redzējumu īpašā semināru sērijā, ko Latvijas Futbola federācija (LFF) piedāvā sadarbībā ar starptautiski atzīto futbola attīstības konsultatīvo un izglītojošo uzņēmumu Double Pass.

Double Pass ikdienā sadarbojas ar futbola klubiem, līgām un federācijām, strādājot pie jauno futbolistu attīstības programmām. Izmantojot savu unikālo metodoloģiju, uzņēmums palīdz futbola organizatoriem saskatīt potenciālos uzlabojumus savās sistēmās un piedāvā tiem piemērotus risinājumus. Ar šo Beļģijā bāzēto uzņēmumu ikdienā sadarbojas Eiropas vadošo futbola valstu spēcīgākās akadēmijas Anglijā, Vācijā, Nīderlandē, Dānijā, Ungārijā un Polijā, kā arī ASV un Japānā.

Apmācību semināru sērija Latvijas futbola akadēmiju pārstāvjiem sāksies februāra izskaņā un ilgs līdz jūlijam. Tās ietvaros tiks organizēti četri klātienes darba semināri, kas ilgs katrs pa trim dienām, kā arī neklātienes apmācības tiešsaistē.

Gaidāmo nodarbību uzmanības centrā būs Latvijas futbola akadēmiju vadošo cilvēku izglītošana jautājumos, kas skar elites līmeņa akadēmijas veiksmīgu vadīšanu no sporta tehniskā un organizatoriskā viedokļa. Apmācību mērķis ir akadēmiju darba uzlabošana, lai veicinātu futbolistu potenciālu un sagatavotu pēc iespējas vairāk laba līmeņa jaunos futbolistus.


Latvijas Futbola federācija