Sestdien, 20. janvārī, tiks aizvadīts Latvijas jaunatnes telpu futbola čempionāta trešais posms 2005. gadā dzimušajiem jauniešiem. Turnīrā piedalās astoņas komandas, no kurām sešas tiksies sestdien Nīcas sporta hallē, lai noskaidrotu trešā posma uzvarētāju.

Komandu spēles sāksies jau no plkst. 10:00 un noslēgsies plkst. 15:00, kad tiks apbalvotas posma labākās komandas un noteikti labākie posma spēlētāji.

Nīcā notiekošajā posmā, kā ierasts, piedalīsies sešas no astoņām čempionāta komandām: FK Nīca, Nikars-Vanagi (Rīga), FC Nikers (Kuldīga), FK Ādaži/ĀBJSS, FC Gauja (Valmiera) un SK Kengaroos/TFK Salaspils.

Jau ziņots, ka Latvijas jaunatnes telpu futbola čempionātā 2005. gadā dzimušajiem pirmajā posmā par uzvarētājiem kļuva SK Amber/Rēzeknes BJSS, toties otrajā posmā uzvaras laurus plūca SK Kengaroos/TFK Salaspils.

Kopumā katra komanda piedalīsies trijos sabraukumos no četriem. Divi posmi Rēzeknē un Ādažos jau aizvadīti, bet sacensībām Nīcā sekos posms Inčukalnā, kas notiks 17. februārī arī ar sešu komandu dalību. Piektajā - kvalifikācijas - sabraukumā 11. martā Salaspilī startēs visas čempionātā dalību ņēmušās komandas.

Kvalifikācijas posmu četras labākās komandas kvalificēsies finālam, kas 25. martā norisināsies Elektrum Olimpiskajā centrā, kad Latvijas telpu futbola svētkos tiks apbalvotas arī pirmā Latvijas jaunatnes telpu futbola čempionāta 2005. gadā dzimušajiem jauniešiem labākās komandas.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija