Piektdien, 26. janvārī, plkst 12:00 Latvijas Futbola federācijas (LFF) un tīkla Accor Hotels viesnīcas MERCURE Riga Centre hotel kopīgi rīkotā preses konferencē (Elizabetes ielā 101, Rīgā) Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs informēs sabiedrību un mediju pārstāvjus par kandidātu sarakstu un valstsvienības gatavošanos 3. februārī Antālijā paredzētajai pārbaudes spēlei pret Dienvidkoreju. Vienlaikus žurnālisti arī varēs uzzināt Aleksandra Starkova viedokli par 24. janvārī notikušās UEFA Nāciju līgas grupu turnīra izlozes rezultātiem.

Intervija ar Aleksandru Starkovu pirms Nāciju līgas izlozes

Pēc preses konferences beigām turpat viesnīcas telpās plkst. 13:00 mediju pārstāvji tiek aicināti uz sezonas pirmo kopīgo tikšanos ar LFF vadību. Paredzēts, ka šo tikšanās apmeklēs LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, izpilddirektors Edgars Pukinsks un sporta direktors Dainis Kazakevičs, kas iepazīstinās ar aktuālo informāciju un plānotajiem pasākumiem gaidāmās futbola sezonas garumā. Mediju pārstāvjiem šī vienlaikus būs iespēja arī uzdot sev interesējušos jautājumus LFF vadībai.

Mediju pārstāvji tiek aicināti priekšlaicīgi apstiprināt savu dalību abos pasākumos ar epasta media@lff.lv starpniecību.


Latvijas Futbola federācija