Sestdien, 13. decembrī, Rīgas 49. vidusskolā tika aizvadīts Latvijas veterānu telpu futbola čempionāta otrais posms, kura noslēgumā pirmajā vietā ierindojās Nikars - Sportima.

Nikars - Sportima čempionāta otrā posmā četrās spēlēs guva trīs uzvaras un neizšķirti cīnījās tikai reizi pret FK 02, kas šajā posmā ierindojās otrajā vietā. Jāatzīmē, ka Nikars - Sportima bija vienīgā komanda, kas posma laikā guva uzvaras – citas posma komandas savā starpā spēles noslēdza vien ar neizšķirtu rezultātu.

 FOTO GALERIJA

Pārējām trīs komandām, kas piedalījās posmā, bija vienāds punktu skaits. Daugavpils komandā kopsummā turnīrā guva septiņus vārtus, bet Carnikavas komanda guva sešus vārtus, tādējādi tika noteikts, ka godpilno trešo vietu ieguva Daugavpils komandas futbolisti. Pēc reglamentā noteiktā pirmā kritērija, ka vienādu punktu skaita gadījumā tiek ņemta vērā savstarpējo spēļu rezultāti, piekto vietu ieguva pagājušā posma uzvarētāji - Viesulis komanda.

Posma izskaņā tika apbalvotas ne tikai godalgotās komandas, bet arī piešķirtas balvas dažādās kategorijās. Par otrā posma labāko vārtsargu tika atzīts Aleksandrs Proskurņins (Nikars – Sportima). Turnīra labākā spēlētāja gods piešķirts Eduardam Kolosovskim (Daugavpils), bet astoņus vārtus guvušais Nikolajs Kočerigins (Nikars – Sportima) kļuva par posma rezultatīvāko spēlētāju. Igars Koržs no Nikars - Sportima tika atzīts par posma labāko treneri.

Kā jau ziņots, Latvijas veterānu telpu futbola čempionātā komandas tiekas četros posmos, kur posma laikā spēlē apļa turnīru, tiekoties katra ar katru. Pēc četriem aizvadītiem posmiem četras labākās kvalifikācijas turnīru komandas piedalīsies Latvijas veterānu telpu futbola čempionāta finālā. Nākamais Latvijas telpu futbola veterānu čempionāta posms norisināsies 3. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā plkst. 11:30. 


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija