Otrdien, 9. janvārī, plkst. 18:00 Elektrum Olimpiskajā centrā norisināsies Rīgas skolu telpu futbola kausa izloze. Turnīra 2017./2018. gada sezonā piedalīsies vairāk nekā 60 zēnu un 12 meiteņu komandas.

Izlozē tiks noskaidrots, kādās apakšgrupās tiks sadalītas turnīra komandas pirmajā Rīgas skolu telpu futbola kausa posmā.

Katra no skolu komandām var izmantot arī piedāvāto mentoru palīdzību, kas apmāca komandu telpu futbola pamatiemaņās, palīdz vadīt komandu un strādā ar komandu pēc individuāli sagatavota plāna. Šajā gadā par turnīra mentoriem kļuvuši ne tikai C-LFF licences telpu futbola treneri, bet arī Latvijā plaši pazīstami telpu futbola speciālisti no labākajām Latvijas telpu futbola komandām. 

Turnīrs šogad norisināsies jau ceturto gadu. 2014./2015. gadā jeb pirmajā sezonā turnīrā piedalījās četras komandas, turnīra otrajā sezonā - jau 16 komandas, 2016./2017. gadā dalībnieku skaits sasniedza jau 23 skolu komandas, bet šī gada sezonā Rīgas skolu telpu futbola kausā startēs vismaz 60 zēnu komandas, kā arī pirmoreiz vēsturē tiks organizētas sacensības arī meitenēm, kur komandu skaits sasniedz 12.

Par 2016./2017. gada sezonas uzvarētājiem kļuva Rīgas Rīnūžu vidusskola, aiz sevis atstājot un finālā ar rezultātu 5:3 uzvarot Rīgas Purvciema vidusskolu. Sīva cīņa norisinājās arī starp Rīgas 49. vidusskolu un Rīgas 60. vidusskolu, kur, pateicoties spraigam otrajam puslaikam, par uzvarētāju tika kronēta Rīgas 60. vidusskola.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
Foto - Alex Puskins