Piekto uzvaru pēc kārtas Rīgas Futbola federācijas (RFF) un Futbola turnīru asociācijas (FTA) organizētajā SynotTip Rīgas telpu futbola čempionāta Alternatīvajā līgā izcīnījusi GiftPrint.LV/EUROLOGI, tādējādi joprojām saglabājot pirmo vietu sacensību kopvērtējumā. Otrajā pozīcijā arvien ierindojas FK Stopiņi/LAS vienība.

GiftPrint.LV/EUROLOGI piektās kārtas cīņā turpināja uzvaru sēriju, pieveicot FC ORIS vienību ar 5:2. Jāpiebilst, ka vēl otrā puslaika vidū pašreizējā turnīra līdere atradās iedzinējas lomā (1:2), bet pēdējo septiņu mača minūšu laikā prata gūt četrus bezatbildes vārtus un ievirzīt spēli sev vēlamā gultnē. Jau otro cīņu pēc kārtas divi precīzi sitieni GiftPrint.LV/EUROLOGI rindās padevās Kirilam Mardarenko.

Citā duelī šī brīža vicelīdere FK Stopiņi/LAS kaldināja trešo panākumu pēc kārtas, ar rezultātu 5:1 sarūgtinot FK Labas preces. Uzvarētājiem divreiz izcēlās Vadims Vlasovs, bet FK Stopiņi/LAS sacensību tabulā joprojām saglabāja divu punktu atstatumu, kas to šķir no pirmās vietas īpašnieces GiftPrint.LV/EUROLOGI.

Vadošajam duetam patlaban ir trīs tuvākās sekotājas – Ropaži, TFK LATS/METALS.LV un Estoty/JOMA TEAM LEGENDS -, kas iekrājušas katra pa desmit punktiem. Piektās kārtas ietvaros visas šīs vienības svinēja panākumus.

Ropaži atstāja sausā FK Ziemeļblāzma komandu (5:0), savukārt Estoty/JOMA TEAM LEGENDS, pateicoties izcilam Aleksandra Pitkina veikumam (viņa rēķinā pieci vārtu guvumi), ar 6:3 lika kapitulēt TRILINES komandai. A. Pitkins pēc šī mača kļuvis par vienu no diviem pašreizējā brīža līgas rezultatīvākajiem futbolistiem – gan viņš, gan Aleksejs Gavrikovs (FC Maskachka 2) pretinieku vārtsargus sarūgtinājuši pa astoņām reizēm.

Kā minēts, par trim punktiem kopējo bagāžu papildināja arī TFK LATS/METALS.LV, kas ar 5:3 pieveica PFD, sarūpējot sāncensei piekto zaudējumu pēc kārtas. PFD čempionātā ir vienīgā komanda, kura piedzīvojusi tikai zaudējumus, taču četrās no piecām reizēm pretinieku pārākumu atzinusi ar ne vairāk kā divu vārtu starpību.

Visbeidzot, vēl vienā duelī FC Maskachka 2 ar 5:2 lika kapitulēt RISEBA vienībai, trīs vārtus uzvarētāju sastāvā gūstot Aleksejam Gavrikovam.

Sacensību nākamās kārtas spēles Alternatīvajā līgā Rīgas 15. vidusskolā risināsies 29. decembrī un 5. janvārī.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija