Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētajā 1. līgā risinājās četri mači. Kārtējo panākumu svinēja Austrumu konferences līdere LDZ Cargo/DFA, Rēzeknes FA/BJSS mačā pret FK Limbaži parūpējās par šīs sezonas lielāko uzvaru (15:3), savukārt pirmo uzvaru Rietumu konferencē kaldināja FK Nīca/OtankiMill.eu.

Ceturto uzvaru pēc kārtas svētdien izbraukumā svinēja LDZ Cargo/DFA, kas Rīgas 49. vidusskolā ar rezultātu 3:0 sarūgtināja Latvijas galvaspilsētu pārstāvošo PB Line/Dinair. Interesanti, bet šī kļuva par pirmo spēli turnīrā, kad Daugavpils klubs savus pretiniekus neuzvar ar vismaz sešu vārtu pārsvaru. Jāatgādina, ka pavisam nesen LDZ Cargo/DFA parūpējās par pārsteigumu Latvijas kausa izcīņas trešajā kārtā, kur sensacionāli no tālākas cīņas izsita Optibet Virslīgu pārstāvošo vienību FC Petrow (9:3).

Dienu iepriekš savā laukumā par 1. līgas turnīra šīs sezonas iespaidīgāko panākumu parūpējās Rēzeknes FA/BJSS, uzvarot FK Limbaži vienību – 15:3. Jāatzīmē, ka uzvarētāju sastāvā hat-trick spēja realizēt pat trīs dažādi futbolisti - Andrejs Rogozins, Guntars Silagailis un Arvis Karačkovs. Pēc šīs spēles rēzeknieši nostiprinājās Austrumu konferences otrajā pozīcijā, no līderes atpaliekot par trim punktiem.

Vēl vienā šīs konferences cīniņā sestdien TFK Salaspils savā laukumā guva savu otro uzvaru čempionātā, ar rezulātu 5:2 pieveicot Madona FK. Mājinieku sastāvā divus vārtus guva komandas kapteinis Ruslans Ahmetovs.

Tikmēr vienīgajā Rietumu konferences duelī sestdien pēc trīs neuzvarētu spēļu sērijas pirmo panākumu šajā sezonā atzīmēja FK Nīca/OtankiMill.eu, kas pēc spraigas spēkošanās ar 4:3 pārspēja RSU/Miltiņkrogs-Dobele.

Kausa izcīņas trešo kārtu pārvar FK Nikars un FK Beitar

Aizvadītajā nedēļā risinājās arī divas Latvijas kausa izcīņas trešās kārtas spēles, kur pārliecinoši savu pārākumu pār sāncensēm apliecināja Optibet Virslīgas klubi FK Nikars un FK Beitar. Desmitkārtējā valsts čempione FK Nikars 13. decembrī ar 7:1 Irlavas sporta namā pieveica FK Tukums 2000/TSS, savukārt FK Beitar aizvadītajā svētdienā atstāja uz nulles citu 1. līgas vienību Talsi/FK Laidze – 6:0.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
Foto - Rēzeknes FA/BJSS