Šā gada 17. decembrī Salaspils sporta nama zālē risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītā bezmaksas Rīgas Ziemassvētku kausa izcīņa telpu futbolā meitenēm, kurā startēs 14 komandas.

Dalību turnīrā apstiprinājušas četras Rīgas Futbola skolas komandas, bet vēl Latvijas galvaspilsētu pārstāvēs arī SK Super Nova, Lucavsala/LSAB, SK Imanta un FK Lielupe vienības. Ar divām komandām Ziemassvētku telpu futbola kausa izcīņā startēs Rēzeknes BJSS, tāpat pārstāvēta būs Rēzeknes novada BJSS komanda, kā arī trīs citu pilsētu vienības – FK Priekuļi, Preiļu BJSS un FK Laidze/Talsi.

Turnīru plānots aizvadīt divos posmos – priekšsacīkšu etapā, kad dalībnieces sacensību dienas rītā plkst. 10:30 ar izlozes palīdzību tiks sadalītas divās apakšgrupās pa septiņām komandām, un izslēgšanas maču jeb play-off etapā. Kausa izcīņu plānots aizvadīt vienlaikus uz trim parketa laukumiem. Spēļu sākums paredzēts plkst. 11:00, bet laureātu sveikšana risināsies uzreiz pēc finālspēlēm ap plkst. 15:00. Viena mača ilgums – desmit minūtes netīrā laika.

Kā iepriekš ziņots, dalībniecēm nav noteikti vecuma ierobežojumi, tomēr tiek rekomendēts sacensībām pieteikt 2003. gadā dzimušās spēlētājas un vecākas. Turnīram vienas komandas ietvaros atļauts pieteikt maksimums 14 futbolistes, bet tās spēlētājas, kuras kausa izcīņas norises dienā vēl nav sasniegušas 18 gadu vecumu, piedalīties var tikai ar rakstisku vecāku atļauju.

Turnīra reglaments un spēļu kalendārs


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija