Elektrum Olimpiskajā centrā šonedēļ notika Latvijas Futbola federācijas (LFF) sieviešu futbola vārtsardžu sagatavošanas programmas otrais sasaukums. Divu dienu garumā šīs pozīcijas spēlētājas no dažādiem pašmāju klubiem piedalījās četrās teorētiskajās un trīs praktiskajās nodarbībās pieredzējušu instruktoru vadībā, kuru laikā gūtās zināšanas vēlāk tiks izmantotas ikdienas nodarbībās, pievēršot vēl lielāku uzmanību savai izaugsmei.

 FOTO GALERIJA

Kā jau ziņots, programmas galvenais mērķis ir sniegt šīs pozīcijas spēlētājām papildu praktiskās iemaņas kvalitatīvākam ikdienas darbam savu klubu treneru vadībā, kā arī ar plašu teorētisko zināšanu bāzi veicināt pilnvērtīgu vārtsardžu ikdienas individuālo treniņu darbu. Katrā no programmas tikšanās reizēm dalībnieces ieguva informāciju ar uzsvaru uz atšķirīgiem tehniskajiem elementiem, lai, vēlāk atgriežoties savu klubu treniņos, futbolistes var patstāvīgi turpināt savu izaugsmi uz iegūto zināšanu bāzes.

Kopā ar vārtsardzēm strādāja programmas galvenais instruktors Artūrs Biezais, instruktori Aleksandrs Proskurņins un Andrejs Piedels, kā arī vārtsargu treneri Kristaps Dzelme un Raivo Varažinskis. 

Sieviešu futbola vārtsardžu sagatavošanas programmas dalībNieces


Latvijas Futbola federācija