Latvijas telpu futbola izlase šodien, 6. decembrī, Šauļu multifunkcionālajā arēnā ar spēli pret ziemeļu kaimiņiem Igauniju uzsāks cīņu par savu sesto Baltijas kausa trofeju turnīra pastāvēšanas vēsturē. Spēles sākums paredzēts plkst. 16:30 un par tās rezultātu ziņosim LFF.lv mājaslapā, savukārt galvenajiem notikumiem būs iespējams sekot līdzi LFF oficiālajos sociālajos tīklos internetā. 

Futbola līdzjutēji tiek aicināti klātienē atbalstīt Latvijas telpu futbola izlasi cīņā par trofeju Šauļos! Biļeti uz katru spēles dienu iespējams iegādāties savlaicīgi arī internetā ticketmarket.lt portālā

Galvenā trenera Artūra Šketova vadītā komanda turnīra norises vietā ieradās otrdien ap pusdienlaiku, bet jau vakarā 5500 vietu ietilpīgajā Šauļu arēnā aizvadīja savu oficiālo pirmsspēles treniņu. Zīmīgi, ka turnīra organizatori izvēlējušies arēnā uzklāt teraflex tipa gumijas segumu, kas tradicionāli padara telpu futbola spēles ritējumu nedaudz lēnāku un balstītu vairāk uz taktiski pozicionālo cīņu. Attiecīgi mūsu izlases spēlētājiem pirmsspēles treniņā otrdien bija iespēja vairāk pastrādāt ar bumbu un pierast pie halles plašuma, kā arī tās laukuma seguma īpašībām.

 Iepazīsti ar Šauļu multifunkcionālo arēnu! (instagram.com/kajbumba)

 Latvijas telpu futbola izlases pirmais treniņš Šauļu arēnā (05.12.2017.)

Pēc treniņa noslēguma Latvijas izlase pilnā sastāvā noskatījās Baltijas kausa izcīņas atklāšanas spēli, kurā saistošā un abpusējiem momentiem bagātā cīņā starp Lietuvu un Igauniju tika fiksēts neizšķirts rezultāts (2:2)Valstsvienības treneru štābs tikmēr pastiprinātu uzmanību pievērsa mūsu komandas tuvākajiem pretiniekiem - Igaunijas valstsvienībai, kuras rindās ar diviem gūtajiem vārtiem turnīra atklāšanas spēlē izcēlās #10 Maksim Aleksejev

Jau ziņots, ka Baltijas kausa uzvarētājs šogad tiks noskaidrots viena apļa izspēles formātā, kurā katra komanda ar katru spēlē vienu reizi. Jāpiezīmē, ka pēc turnīra dalībnieku savstarpējās vienošanās katru Baltijas kausa spēli apkalpo triju Baltijas valstu apvienotā tiesnešu brigāde (Latvijas tiesnešu korpusu šajā turnīrā pārstāv Ingus Puriņš). 

Līdz ar Baltijas kausa izcīņu Latvijas telpu futbola izlase noslēdz kalendāro 2017. gadu, kurā spēja iekļūt arī aktuālā UEFA Eiropas čempionāta pamatturnīrā. Par valstsvienības kalendāro pasākumu plānu tiks paziņots pēc Baltijas kausa noslēguma. 

BALTIJAS KAUSS: turnīra vēsture un spēļu rezultāti

Latvijas telpu futbola izlases kandidātu saraksts

​FOTO: Latvijas izlases pirmais treniņš ZOC hallē, Jelgavā

Igaunijas telpu futbola izlases kandidātu saraksts (jalgpall.ee)


Latvijas Futbola federācija
no Šauļiem, Lietuvā