Laika periodā no 10. līdz 14. novembrim Elektrum Olimpiskajā centrā Rīgā risināsies Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) telpu futbola treneru seminārs FIFA FUTSAL, kuru vadīs Nīderlandes lektors Viktors Hermans.

Apmācībās piedalīsies 30 futbola treneri no Rīgas un Latvijas reģioniem, tostarp speciālisti no Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) Optibet Virslīgas un 1. līgas klubiem, kā arī Latvijas telpu futbola izlases treneri.

"Piecu dienu seminārā tiks apskatīti daudz un dažādi telpu futbola metodoloģijas jautājumi, īpašs uzsvars tiks veltīts teorijai un praksei tehniskā darba veikšanai uzbrukumā. Šī būs lieliska iespēja semināra dalībniekiem uzkrāt jaunas zināšanas un starptautisku pieredzi," komentē Latvijas Futbola federācijas (LFF) Izglītības nodaļas metodiķis Kirils Buravcevs.

Šis ir jau ceturtais FIFA izglītības seminārs telpu futbola treneriem, kas pieejams Latvijas speciālistiem. Pērn līdzīga veida izglītības kursus Latvijā vadīja lektors no Anglijas Greiems Dels.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija