Latvijas Telpu futbola asociācija (LTFA) aicina komandas pieteikties 2017./2018. gada Latvijas veterānu čempionātam. Līdz pat 10. novembrim klubiem ir iespēja pieteikties sacensībām bez maksas, savukārt pašu turnīru plānots aizvadīt no novembra līdz nākamā gada martam.

Latvijas veterānu telpu futbola čempionāts risināsies piecos posmos pa vienam katrā mēnesī pēc sabraukuma principa. Pirmajos četros kvalifikācijas posmos, kas risināsies no novembra līdz februārim, piedalīsies visi klubi, kas būs apstiprinājuši dalību turnīram, kā arī tie, kuri pieteikušies uz konkrētu posmu, ja dalību tajā nebūs apstiprinājis posma maksimāli pieļaujamais dalībnieku skaits – sešas vienības.

Kvalifikācijas turnīru sabraukumos komandas spēlēs viena apļa turnīru katra ar katru pēc LTFA projektu vadītāja izstrādāta kalendāra.

Četri labākie klubi pēc kopvērtējuma tabulas rezultātiem nodrošinās iekļūšanu fināla posmā, kuru plānots aizvadīt 25. martā.

Veterānu čempionātā aicināti piedalīties 1977. gadā dzimuši un vecāki telpu futbola meistari. Katrs klubs var piedalīties čempionātā tikai ar vienu komandu, bet spēlētāji vienlaikus var pārstāvēt tikai vienu klubu.

Sacensību spēles plānots aizvadīt LTFA valdes apstiprinātajās sporta zālēs visā Latvijā.

Sacensības notiek ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) un LTFA līdzfinansējumu, un klubiem iespējams līdz pat 10. novembrim apstiprināt dalību turnīrā bez dalības maksas. Klubiem, kas pēc minētā datuma vēlas pieteikties dalībai atsevišķā posmā, maksa noteikta 100,00 EUR apmērā.

Kluba pietiekumi ar vadības un ārsta parakstu jāiesniedz LTFA projektu vadītājam (Brīvības gatve 221-1, Rīga), bet to kopijas jānosūta elektroniski uz adresi turniri@ltfa.lv līdz 10. novembrim.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
Foto - Alex Puskins