Latvijas WU-17 meiteņu futbola izlases galvenais treneris Romāns Kvačovs intervijā LFF.lv pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmās spēles ar Angliju atzina, ka ir labi izpētījuši gaidāmo pretinieku spēles stilu, savukārt visas mūsu futbolistes ir apņēmības pilnas doties laukumā un parādīt raksturu un cīņassparu pret nomināli spēcīgāko pretinieku.

"Mēs esam ļoti apmierināti ar mūsu komandas aizvadīto treniņprocesu. Meitenēm deg acis, viņas visu klausās, uztver visu informāciju un cenšas realizēt to laukumā... Uz doto brīdi cepuri nost meiteņu priekšā. Viņs visas grib spēlēt Latvijas izlasē. Visas ir gatavas parādīt raksturu, cīņassparu, visu, ko uz šo brīdi varam izdarīt. Anglija - tā ir top komanda Eiropas sieviešu futbolā. Jā, šogad vēsture atkārtojas. Pagājušajā gadā mums apakšgrupā bija Vācija, šogad turnīra sākumā spēlējam pret Angliju un Skotiju - abas britu stila komandas, pret kurām mums vajadzēs ne tikai spēlēt ar bumbu, bet arī izturēt lielu fizisku spiedienu no pretinieka puses," tā pirms gaidāmā starta Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā atzina Romāns Kvačovs.

Latvijas WU-17 meiteņu futbola izlase pirmā spēle pret Angliju paredzēta šodien, 14. oktobrī, plkst. 15:00 Rīgas Hanzas vidusskolas stadionā, Grostonas ielā 5. Ieeja skatītājiem uz visām turnīra spēlēm - BEZ MAKSAS.

Turnīra tabula, spēļu kalendārs un turnīra oficiālā programma

UEFA.com | UEFA Eiropas WU-17 čempionāta kvalifikācija | 2. apakšgrupa


Latvijas Futbola federācija