Latvijas Futbola federācija (LFF) informē akreditētos žurnālistus par notikušajām izmaiņām FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra noslēdzošās spēles LATVIJA - ANDORA mediju aktivitātēs pirmdien, 9. oktobrī. Skonto stadiona laukuma saudzēšanas nolūkos uz šo maču nozīmētais FIFA komisārs kopā ar klātesošajām UEFA amatpersonām svētdienas vakarā pieņēma lēmumu, ka abu komandu pirmsspēles treniņiem jānotiek citā laukumā. 

Ņemot vērā arī pašmāju raidtiesību īpašnieku (Latvijas Televīzijas) kameru klātbūtnes obligāto nepieciešamību, kopā ar UEFA operatīvi tika izveidots un apstiprināts JAUNS pirmsspēles mediju aktivitāšu plāns pirmdienai, 9. oktobrim:

  • plkst. 15:30 Skonto halles 2. stāvā, E. Melngaiļai 1a
    LATVIJAS IZLASES PIRMSSPĒLES PRESES KONFERENCE
  • plkst. 17:30 - 18:30 Slokas stadionā, Jūrmalā
    LATVIJAS IZLASES PIRMSSPĒLES TRENIŅŠ (medijiem atvērtas pirmās 15 minūtes)
  • plkst. 18:00 Skonto halles 2. stāvā, E. Melngaiļai 1a
    ANDORAS IZLASES PIRMSSPĒLES PRESES KONFERENCE
  • plkst. 19:00 - 20:00 Arkādijas stadiona dabīgā zālāja laukumā, Uzvaras bulvārī, Rīgā
    ANDORAS IZLASES PIRMSSPĒLES TRENIŅŠ (medijiem atvērtas pirmās 15 minūtes)

Pirmdien plkst. 15:30 pie Skonto stadiona centrālās ieejas medijus gaidīs autobuss, kurš pēc Latvijas izlases preses konferences beigām (atkarībā no tās garuma) vedīs žurnālistus uz Sloku, kur plkst. 17:30 sāksies Latvijas izlases oficiālais pirmsspēles treniņš. Autobuss atvedīs žurnālistus arī atpakaļ uz Rīgu. 

Papildus jautājumu vai neskaidrību gadījumā, lūdzam sazināties ar Latvijas nacionālās futbola izlases preses sekretāru pa telefonu (+371 28336617) vai ar epasta (media@lff.lv) starpniecību.


Latvijas Futbola federācija