Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs un kapteinis Kaspars Gorkšs piektdien, 6. oktobrī, pirmsspēles preses konferencē atbildēja uz vietējo un Latvijas mediju jautājumiem pirms gaidāmās Pasaules kausa kvalifikācijas spēles starp Fēru salām un Latviju

 Pirmsspēles treniņš un preses konference Touršhavnā (06.10.2017.)

 LTV Sporta studijas sižets par komandas došanos uz Fēru salām

"Rīt mums būs ļoti sarežģīta un atbildīga spēle. Uzdevums ir uzvarēt! Pretinieks ļoti veiksmīgi spēlē šajā atlases ciklā. Fēru salām ir sabalansēta un saspēlēta komanda. Mēs izdarīsim visu, lai uzvarētu. Lai tas izdotos, katram no mūsu spēlētājiem jāparāda savs maksimums," preses konferences ievadā izteicās Latvijas izlases galvenais treneris.

"Oktobrī zaudējām mājas spēlē, kas bija sarūgtinājums. Vienlaikus tas bija kādu laiku atpakaļ. Pēc šīs spēles esam zaudējuši vēl vairākus mačus. Papildus spiedienu šobrīd neizjūtam. Lielākais spiediens ir tas, ko mēs paši radām sev. Ļoti vēlamies pārtraukt zaudējumu sēriju. Ja runājam par Fēru salu izlasi, tad tā ir labi organizēta, sabalansēta un fiziski laba komanda, kas iepriekšējās spēlēs parādījusi labu sniegumu," atbildot uz vietējā žurnālista jautājumu, pirmsspēles preses konferencē izteicās valstsvienības kapteinis. 

Spēles sākums sestdienas vakarā paredzēts plkst. 19:00 (pēc Latvijas laika) un to tiešraidē varēs vērot LTV-7 kanālā

Latvijas izlases kandidātu saraksts spēlēm oktobrī

Fēru salu izlases kandidātu saraksts spēlēm oktobrī


Latvijas Futbola federācija