Noslēdzoties Futbola dienai 2017, 5. oktobrī veikalā Komanda tika sumināti šīgada radošāko, draudzīgāko un futbola pieejamību ilustrējošāko pasākumu autori. Radošākā pasākuma godā tika celta Vesela diena skolā caur futbola prizmu Rīgas 41. vidusskolas 4.a klases un skolotājas Alīnas Kirkopas izpildījumā, balvā iegūstot motorolleri KYMCO LIKE 59 2T no Motosports.lv un VIP ložu klases bērniem Latvijas un Andoras izlašu spēles apmeklēšanai.

RĪGAS 41. VIDUSSKOLAS 4.A KLASES FUTBOLA DIENA

Latvijas Futbola federācija (LFF), izvēloties labākos Futbola dienas pasākumus, īpaši vēlējās izcelt tos Futbola dienas notikumus, kuros jūtams īstens tautas futbola gars – futbola daudzveidības un pieejamības demonstrēšana, izdomas bagāta pasākuma sarīkošana, talkā ņemot iniciatīvu, drosmi un mīlestību pret aktīvu dzīvesveidu. LFF vēlas pateikties ikvienam klubam, skolai, draugu kolektīvam, ģimenei un futbola draugam, kuri uzdrīkstējās pievienoties Futbola dienas aicinājumam un kļuva par daļu no šiem futbola svētkiem!

Pārējo šīgada Futbola dienas labāko pasākumu autoru vidū iekļuva un balvas ieguva:

  • Dace Ūdre no Tumes | Futbols aizrauj, futbols vieno! | 500 EUR dāvanu karte pirkumiem sporta preču veikalā Komanda
  • Ilvija Trupavniece no Cesvaines | Cesvaines bērnu un jauniešu centra Radošais futbols 2017 jeb modes tendences futbolā 2017. gadā bērnu un jauniešu izpratnē | TomTom Runner3 Black pulsometrs no Pulsometrs.lv
  • Sandris Grīnfogels no Jaunpils | Jaunpils futbola svētki | 500 EUR dāvanu karte pirkumiem sporta preču veikalā Komanda
  • Rihards Rižovs no Rēzeknes | Rēzeknes nakts turnīrs | VIP loža 20 cilvēkiem Latvijas un Andoras futbola izlašu spēlē 10. oktobrī Skonto stadionā Rīgā

 LAUREĀTU FOTO

 SVEIKŠANAS VIDEO IERAKSTS

Savukārt veicināšanas balvas šogad izpelnījās Vija Sjadro no Krāslavas, Dmitrijs Gorlačevs no Liepājas, Mārīte Bekmane no Beverīnas novada, kā arī Klāvs Sveķis un Anna Ikauniece no Madonas.

Kā ziņots, ikgadējā LFF organizētā Futbola diena, kas šogad tika aizvadīta ciešā sadarbībā ar #BeActive Eiropas Sporta nedēļu, norisinājās no 23. līdz 30. septembrim ar 50 dažādiem pasākumiem visā Latvijā. Futbola dienas ietvaros katrs futbola un sporta draugs, klubs, entuziastu grupa, klase vai darba kolektīvs tika aicināti izplānot savu unikālo futbola pasākumu un piedalīties cīņā par vērtīgām balvām no LFF. Aprēķini liecina, ka šīgada Futbola dienas pasākumi kopumā vienojuši vairāk nekā 10 000 šī sporta veida entuziastu.

Pasākumi tuvāk aplūkojami mājaslapā www.futboladiena.lv.

Futbola dienas misija ir nodemonstrēt sabiedrībai, ka futbols ir ikvienam piemērota un brīvi pieejama spēle, kuru katrs var mīlēt pa savam – spēlējot to savā pagalmā, uz ielas, tuvākajā sporta laukumā, pļavā, sporta zālē vai jebkur citur. Futbola diena piedāvā šī sporta veida draugiem piedalīties futbola svētku svinēšanā, organizējot savus pasākumus un kļūstot par futbola vēstnešiem uz savas ielas, savā pilsētā, rajonā, skolā vai darba vietā.

Futbola dienas pasākumi Latviju pārņēma jau astoto gadu pēc kārtas. Šogad Futbola dienas nedēļa iekļāvās Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) un Eiropas Komisijas organizētajā Eiropas Sporta nedēļā, kas visā Latvijā notika tajos pašos datumos. Futbola diena Latvijā ir daļa no Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) ieviestās Grassroots nedēļas, kas aptver virkni pasākumu visos Eiropas nostūros ar mērķi popularizēt futbolu un nodemonstrēt šī sporta veida pieejamību.


Latvijas Futbola federācija