Sestdien, 30. septembrī, tika aizvadīts šī gada pēdējais RFS atklātais turnīrs, kad kausu izspēlēja U-12 vecuma grupas komandas.

Kā jau ierasts, turnīrā piedalījās astoņas vienības, kas tika sadalītās divās apakšgrupās. A apakšgrupā pirmās divas vietas ieņēma FA Šauļi un RFS pirmā komanda, savukārt no B grupas pusfinālā tika FS Garkalne un TFS Nikars-Vanagi komandas. Finālā un spēlē par trešo vietu uzvarētāji tika noskaidroti tikai pēcspēles sitienu sērijās, parādot neatlaidību spēles pamatlaikā. Rezultātā pirmā vieta tika TFS Nikars-Vanagi, otro vietu ieguva FS Garkalne, bet trešo - RFS pirmā komanda.

Kopumā zem nosaukuma RFS atklātie turnīri šogad septembrī NSB Arkādija futbola laukumos tika aizvadīti seši turnīri dažādām vecuma grupām (no U-7 līdz U-12). Dalībniekus un kopvērtējuma rezultātus var apskatīt RFS mājaslapā. Savukārt foto materiāli no turnīriem ir pieejami ŠEIT.

Organizatori pateicas par atbalstu un sarūpētajā balvām Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, Latvijas Futbola federācijai, Subway Latvija, Sportland un Ķekavas avots.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola skola