Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā un internetā pieejamas biļetes uz Latvijas kausa izcīņas 2017. gada sezonas finālspēli, kurā 18. oktobrī plkst. 19:00 Skonto stadionā Rīgā tiksies FK Liepāja/Mogo un Riga FC komandas. Iegādājoties biļetes līdz 10. oktobrim, tās pieejamas par puscenu – 5 EUR.

No 11. oktobra līdz pat spēles norises dienai biļetes cena būs 10 EUR.

Visu pārdošanas periodu skolēni, studenti, invalīdi un pensionāri biļetes var iegādāties ar 50% atlaidi – attiecīgi 2,50 EUR un 5 EUR.

PIRKT BIĻETES

Liepājnieki finālā iekļuvuši pirmoreiz kluba pastāvēšanas vēsturē, bet galvaspilsētas pārstāvjiem tas izdevies otro reizi pēc kārtas. Neviena no šīm komandām Latvijas kausa trofeju līdz šim nav izcīnījusi.

Šī būs kopumā 13. reize, kad Latvijas kausa izcīņas trofejas īpašnieks tiks noskaidrots uz Skonto stadiona zāliena. Pirmoreiz šajā stadionā finālspēle tika rīkota 2001. gadā, kur tā nemainīgi norisinājās līdz pat 2010./2011. gada sezonai. Nākamajā gadā finālu uzņēma Liepāja, bet gadu vēlāk tas atkal notika Skonto stadionā. Šīgada maijā Latvijas kausa izcīņas fināls Latvijas galvaspilsētā notika pēc trīs gadu pārtraukuma - Skonto stadionā tas līdz tam iepriekšējo reizi norisinājās 2012./2013. gada sezonā, bet nākamajos trīs gados turnīra izšķirošo spēli uzņēma Jelgava, Ventspils un Jūrmala. Tagad finālspēle Skonto stadionā notiks otro reizi pēc kārtas.


Latvijas Futbola federācija