Latvijas futbola mediju pārstāvju un draugu veidotā komanda sestdien, 16. septembrī, Lietuvas pilsētā Druskininkos startēja starptautiskajā mediju futbola turnīrā, kurš tradicionāli vienkopus sapulcināja žurnālistus no Armēnijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Polijas, Krievijas, Ukrainas, Gruzijas un Ēģiptes. 

Turnīra spēles Druskininkos jau trīspadsmito gadu pēc kārtas rīko Lietuvas sporta žurnālistu apvienība, tādējādi radot iespēju ne tikai uzspēlēt futbolu, bet arī satikt senus draugus, kolēģus un paziņas. Futbola laukumā šogad spēles bija īpaši sīvas un saspringtas. Diemžēl vienam Armēnijas komandas spēlētājam tas noslēdzās ar smagu kājas savainojumu. Latvijas komandai šogad devītā vieta kopvērtējumā. 

Pasākuma noslēgumā notika arī tradicionālā svinīgā apbalvošanas ceremonija, kurā piemiņas balvas saņēma visi turnīra dalībnieki. Latvijas mediju komanda apsveica turnīra galveno organizatoru - Lietuvas sporta žurnālistu kluba vadītāju Tautvydas Vencevicius 40 gadu jubilejā, uzdāvinot viņam valstsvienības kreklu ar futbolistu autogrāfiem. 

Plašāk par turnīra norisi plašāk iespējams uzzināt tā oficiālajā mājaslapā.

Latvijas futbola mediju komanda izsaka pateicību katram tās dalībniekam par rasto iespēju doties uz turnīru un aizstāvēt Latvijas krāsas starptautiskā līmenī!

Attēlā - Latvijas mediju un draugu komanda Lietuvā (16.09.2017.)


Latvijas Futbola federācija