Piektdien, 22. septembrī, Elektrum Olimpiskā centra konferenču zālē (Grostonas ielā 6b) plkst. 15:00 notiks gadskārtējais Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) kongress, savukārt pēcāk - plkst. 18:00 - risināsies Latvijas telpu futbola jaunās sezonas prezentācija.

Kongresa gaitā LTFA prezidents Vadims Ļašenko sniegs ziņojumu par prezidenta un valdes darbu iepriekšējā sezonā, savukārt asociācijas izpilddirektors Eduards Borisevičs informēs par organizācijas paveikto 2016./2017. gada ietvaros, kā arī ieskicēs būtiskākos LTFA darbības virzienus jaunajā sezonā.

Tāpat kongresā tiks lemts par jaunu LTFA biedru uzņemšanu, klātesošajiem demonstrēta revidētā gada pārskata prezentācija par 2016. gadu un apspriesti biedru ierosinātie jautājumi.

Uzreiz pēc kongresa turpat Elektrum Olimpiskā centra konferenču zālē plkst. 18:00 ar LTFA vadības un asociācijas galveno sadarbības partneru līdzdalību notiks Latvijas telpu futbola jaunās sezonas prezentācija, kurā pasākuma dalībnieki un masu mediji tiks iepazīstināti ar būtiskākajiem jauninājumiem 2017./2018. gada Virslīgas čempionāta sezonā, kā arī saistībā ar citiem LTFA organizētajiem pasākumiem.

Šajā pašā dienā pirms LTFA kongresa turpat Elektrum Olimpiskajā centrā plkst. 12:00 notiks telpu futbola noteikumu seminārs, savukārt vakara cēlienā plkst. 19:30 visi telpu futbola interesenti tiks aicināti bez maksas apmeklēt Latvijas Superkausa maču starp desmitkārtējo valsts čempioni FK Nikars un TFK Rēzekne. Šis mačs notiks Elektrum Olimpiskā centra galvenajā zālē.

Mediju akreditēšanās jaunajai telpu futbola sezonai

Kā iepriekš vēstīts, jauno LTFA Virslīgas čempionāta sezonu plānots sākt 7. oktobrī. Turnīra regulāro čempionātu, kur visas dalībnieces katra ar katru aizvadīs divu apļu cīņas, plānots izspēlēt līdz 2018. gada februāra beigām, savukārt pēc tam risināsies izslēgšanas mači.


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija