Šī gada 23. septembrī no plkst. 18:30 līdz 21:30 Elektrum Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6B, uz mākslīgā seguma laukuma ar daudzpusīgu pasākumu klāstu pirmo reizi risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais Beerhouse No1 Futbola festivāls amatieru komandām, kurā bez maksas varēs piedalīties jebkurš futbola entuziastu kolektīvs 4-5 cilvēku sastāvā deviņās dažādās disciplīnās.

Kā zināms, šīs pašas dienas rīta pusē turpat Elektrum Olimpiskajā centrā gados jaunākos futbola censoņus priecēs tradicionālie Rīgas futbola svētki bērniem, savukārt vakara cēlienā pārbaudīt savas prasmes un iemaņas dažādās futbola disciplīnās būs laipni aicināti amatieru futbola kolektīvi.

Beerhouse No1 Futbola festivāla laikā pieaugušo komandām būs iespēja piedalīties Komanda.lv futbola turnīrā formātā 4 pret 4, kas notiks uzreiz astoņos laukumos, pulcējot 32-40 komandas (sacensību reglaments: 3 spēlētāji, vārtsargs un maksimums 1 rezervists; 5. izmēra futbola bumba; telpu futbola vārti; laukuma izmērs 15x27 metri; 8-9 spēles katrai komandail 4-6 minūšu garumā). Paralēli futbola turnīram amatieru kolektīvi varēs atpūsties un arī sacensties vēl astoņās disciplīnās: bumbas žonglēšanā, sitienos uz precizitāti, jautrajā futbolā 4 pret 4 un citās aktivitātēs.

Tāpat festivāla norises gaitā dalībnieki varēs izmantot iespēju saņemt noderīgus fizioterapeita padomus un rehabilitācijas konsultācijas no ārstniecības iestādes Arho Medicīnas Serviss profesionāļiem.

Beerhouse No1 Futbola festivāls tādejādi ir vienreizēja iespēja pavadīt sestdienas pievakari enerģiskā un aktīvā atpūtā, vienlaikus piedaloties dažādos konkursos un atrakcijās, saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un vairākiem pasākuma partneriem - alus kroga Beerhouse No1, sporta veikala Komanda un vadošā sporta zīmola Adidas, no RFS Virslīgas kluba un fotoskolas Portret.lv, no Fantasy Park un LGK atrakcijas, no Perwoll un Splat zīmoliem, no sabiedriskās labdarības organizācijas Dr.Klauns u.c.

Šīs unikālais amatieru futbolistiem paredzētais pasākums risināsies Futbola dienas un Eiropas Sporta nedēļas ietvaros, un tā mērķis ir popularizēt futbola daudzveidību un piesaistīt tam vēl vairāk amatieru sporta entuziastu. Kā minēts, pasākums ir bezmaksas, un tā dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadus veciem.

Komandu pieteikšanas ritēs līdz 18. septembrim, nosūtot aizpildītu pieteikuma formu pasākuma izpilddirektoram Eduardam Borisevičam uz e-pasta adresi eduards.borisevics@fta.lv. Arī jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties pa norādīto e-pastu vai tālruņa numuru +371 29688812.

BEERHOUSE No1 FUTBOLA FESTIVĀLS 23.septembrī:

  • 18:00 – 18:15 | Reģistrācija
  • 18:15–  21:00 | Futbols 4X4 un citas aktivitātes
  • 21:00 – 21:30 | apbalvošana un fotografēšanas

Plašāka informācija, reglaments un pieteikuma forma


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija