Šā gada 23. septembrī no plkst. 10:30 līdz 13:30 Elektrum Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz mākslīgā seguma laukuma ar nebijuši plašu pasākumu klāstu risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītie tradicionālie Rīgas Futbola svētki, kuros BEZMAKSAS pieaugušo (vecāku, treneru vai sporta skolotāju) pavadībā aicināti piedalīties 2009.-2010. gadā dzimušo bērnu komandas 4-5 cilvēku sastāvā. 

Kā LFF.lv informē pasākuma rīkotāji, šī būs unikāla iespēja topošajiem futbola censoņiem pavadīt dienu jautrā, enerģiskā un aktīvā atpūtā, vienlaikus piedaloties dažādos konkursos un atrakcijās, saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un vairākiem pasākuma partneriem. 

Pasākuma laikā 2009.-2010. gadā dzimušajiem bērniem būs iespēja piedalīties futbola turnīrā formātā 4 pret 4, kas notiks uzreiz astoņos laukumos. Svētku garumā jaunajiem futbola entuziastiem būs lieliska iespēja saņemt autogrāfus un iemūžināt sevi kopbildē ar Latvijas nacionālās izlases futbolistiem.

Tradicionālie Rīgas Futbola svētki risināsies Futbola dienas un Eiropas Sporta nedēļas ietvaros, un to mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbola daudzpusību un piesaistīt viņus vēl vairāk šim sporta veidam. Kā minēts, pasākums ir bezmaksas, un tas paredzēts 32-40 komandām 4-5 bērnu sastāvā (2009.-2010.gadā dzimušajiem puišiem un meitenēm). 

Plašāka informācija par pieteikšanos pieejama RFF mājaslapā.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija