Rīgas Futbola federācija (RFF) aicina līdz 18. septembrim pieteikt koledžas vai augstskolas komandas 2017. gada rudens kausa izcīņai minifutbolā, kas risināsies jau sesto gadu pēc kārtas sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) projekta Futbola Diena 2017 ietvaros, tādējādi pakāpeniski kļūstot par vienu no lielākajiem un nozīmīgākajiem augstskolu sociālajiem un sporta pasākumiem, LFF.lv informē turnīra rīkotāji.

Sacensības risināsies 23. septembrī plkst. 14:00 Elektrum Olimpiskajā centrā mākslīgā seguma futbola laukumā (Grostonas ielā 6b, Rīgā), savukārt grupu izloze un spēļu kalendāra paziņošana notiks pusstundu agrāk – plkst. 13:30.

Turnīrs notiks vienā disciplīnā vīriešu konkurencē formātā 6x6 (pieci spēlētāji un vārtsargs) uzreiz trīs laukumos, un tajā drīkstēs pieteikt ne vairāk par desmit spēlētājiem, kuri ir Latvijas augstākās izglītības iestādes (augstskolas un koledžas) studenti (klātienes un neklātienes), (profesionālo studiju, bakalauri, maģistranti, doktoranti, medicīnas augstskolu rezidenti) un attiecīgās augstskolas 2017. gada absolventi.

Sacensību galvenie uzdevumi ir veicināt komunikāciju starp Latvijas koledžām un universitātēm, un to studentiem, popularizēt aktīvu dzīvesveidu un futbolu studentu vidū, kā arī noskaidrot meistarīgākās minifutbola komandas un spēlētājus Latvijas augstskolu vidū. 

Informācija par pieteikšanos un Reglamentu pieejama RFF mājaslapā.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija