Latvijas valstsvienības spēlētāji Kaspars Gorkšs un Dāvis Indrāns dalījās pārdomās par spēli pret Šveices izlasi svētdien, 3. septembrī, Rīgā (0:3) 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas ciklā

Pēcspēles intervijas

Latvijas valstsvienības aizsargs un kapteinis Kaspars Gorkšs: “Pretinieks parādīja savu klasi, un nekādas lielās cerības [mums – LFF] diemžēl nebija. Mēs centāmies, bet, kā jau iepriekš arī teicu, diemžēl ar to šoreiz ir par maz un kaut kādās spēlēs arī iepriekš. Mums kopīgi krietni jāuzlabo sniegums, attieksme kopumā. Nākamais sasaukums droši vien būs pats izšķirošākais mūsu goda atgūšanas ziņā, kāds jelkad ir bijis. Es runāju par laiku, kurā es spēlēju [valstsvienībā].”

Latvijas valstsvienības pussargs Dāvis Indrāns: “Spēlējot ar stipriem pretiniekiem un komandas biedriem, tu audz. Katru spēli paliek drusciņ vieglāk, tagad tikai jāspēlē, jākļūst stiprākam, un gan jau uzvaras atnāks. Tomēr jauna izlase - ir daudz spēlētāju, kam ir pirmās spēles. Pēkšņi no Latvijas Virslīgas braukt spēlēt uz Ungāriju 25 tūkstošu [skatītāju] klātbūtnē – [tas ir] drusciņ kultūras šoks.”

Pilnu sarunu ar spēlētājiem klausies rakstam pievienotajos audiofailos.

 

Latvijas Futbola federācija