Pēc gada garumā ilgušas intensīvas sagatavošanās starp vienības sekretāru Andrē Klīzi (André Kliese) un Vācijas futbola klubu Minhenes Bayern 2. septembrī pirmie treneri no pašmāju kluba Riga United FC apmeklē Vāciju. Sieviešu un jaunās paaudzes treneris Artūrs Zālītis, kā arī spēlētāja un jaunās paaudzes trenere Līga Patupa nedēļas garumā intensīvi piedalīsies sieviešu futbola komandu un WU-17 treniņos Bayern kluba jaunajā kompleksā.

Lai idejas un iespējas Latvijas futbolam paņemtu līdzi uz Rīgu, nedēļas plānā ir paredzētas arī intensīvas treneru tikšanās. Vienību līmenī intensīva pieredzes apmaiņa notiks starp sekretāru Andrē Klīzi un Bayern vienības sekretāru.

Līga Patupa ir dzimusi Aizkrauklē, bet futbolu sāka spēlēt 13 gadu vecumā. Kopš 2014. gada viņa trenē Riga United FC dažādas jaunās paaudzes komandas, un kopš tā laika viņa pati spēlē vienības sieviešu komandā Sieviešu futbola līgā (SFL). Artūrs Zālītis ir dzimis Rīgā un futbolu sāka spēlēt tikai 14 gadu vecumā. Līdz tam viņš nodarbojās ar individuālajiem sporta veidiem. Kopš 2014. gadā viņš pievienojās vienībai, paralēli trenera darbam vienmēr ir veicinājis arī jaunās paaudzes attīstību. Andrē Klīze ir dzimis Vācijā un 2014. gadā personisku iemeslu dēļ devās uz Rīgu. 2015. gadā viņš pievienojās Riga United FC un kopš 2016. gada strādā par vienības sekretāru un valdes locekli.

Riga United FC sirsnīgi pateicas tās sponsoriem un partneriem - RadissonBLU Latvia, Macron Technical Sportswear Latvia un Yakuza Sushi & Asian Fusion, kuri īstenoja šo projektu.


Informāciju sagatavoja:
Riga United FC