Latvijas Futbola federācija (LFF) turpina pērn ieviestās futbola organizācijas vadības izglītības programmas aktivitātes, šogad pašmāju futbola klubu vadītājiem piedāvājot jaunu apmācību formātu, ko veido trīs padziļinātu lekciju cikls. Interesenti tiek aicināti pieteikties dalībai pirmajā lekcijā – vadītprasmes meistarklasē.

Turpinot pagājušajā gadā iesākto, LFF ar šo programmu tiecas nodrošināt kvalitatīvu tās dalībnieku izglītošanu līderības un sporta organizācijas vadības jautājumos, tādējādi veicinot futbola organizāciju attīstību.

Pirmā no šīgada programmā ieplānotajām trim lekcijām notiks 19. septembrī no plkst. 9:45 līdz plkst. 17:30 Nordic Training International telpās Mārupes ielā 16, Rīgā, kur no dažādiem skatupunktiem tiks aplūkoti tādi vadītprasmes aspekti kā sevis vadīšana, individuālo mērķu noteikšana, organizācijas vadīšana un organizācijas mērķu noteikšana. Meistarklasei dots daiļrunīgs nosaukums Kā pārstāt mētāties ar beigtiem mērkaķiem, bet tās vadītājs būs līderības treneris Aleksis Daume.

Aleksis Daume praktisko darba pieredzi ieguvis, vairāk nekā 16 gadus strādājot tirdzniecības un personāla vadībā. Viņš ir apmācību vadītājs vadītprasmes, dzīves līdzsvara, prioritāšu un laika plānošanas, pārrunu vešanas noslēpumu, komandas veidošanas, konfliktu un stresa vadīšanas treniņos Latvijā, Lietuvā, Krievijā, Ukrainā un Baltkrievijā.

Piesakoties dalībai lekcijā līdz 5. septembrim, dalības maksa ir 10 EUR. Pēc tam līdz 15. septembrim dalības maksa paaugstināsies līdz 15 EUR, bet, piesakoties pēc 15. septembra, dalības maksa būs 20 EUR. Vietu skaits ierobežots! Meistarklases dalībnieki tās noslēgumā iegūs zināšanas apliecinošu sertifikātu, ko izsniedz Nordic Training International.

Pieteikšanās iespējama un plašāka informācija iegūstama, sazinoties ar LFF Attīstības nodaļas speciālisti Leldi Lejnieci (lelde.lejniece@lff.lv).

Programmas turpinājumā pašmāju klubu vadītājiem tiks piedāvātas vēl divas lekcijas, kas aptvers projektu vadības, kā arī mārketinga un komunikācijas segmentus. Pietiekšanās šīm lekcijām tiks izziņota atsevišķi.


Latvijas Futbola federācija