Latvijas nacionālā futbola izlase turpina gatavoties spēlēm pret Ungāriju un Šveici. Pirmdienas, 29. augusta, vakarā komanda aizvadīja pusotru stundu garu treniņu Slokas stadionā, Jūrmalā. Ierindā bija visi kandidātu sarakstā iekļautie 23 futbolisti. Pēc individuālās programmas darbojās Deniss Rakels un Dāvis Ikaunieks, kuri valstsvienībai pievienojās vēlāk par pārējiem, tāpēc pirmdienas treniņš šiem diviem spēlētājiem bija kā atjaunošanās treniņš pēc pārlidojuma un klubos aizvadītajām spēlēm.

Treniņu klātienē apmeklēja arī JDFS Alberts un Mārupes sporta centra jaunie futbolisti, kuriem tādējādi šī bija lieliska iespēja klātienē darbībā vērot Latvijas labākos futbolistus, parunāt ar katru no viņiem un saņemt autogrāfus uz kopbildēm. Pirms treniņa sākuma valstsvienības kolektīvs apsveica tās ilggadējo fizioterapeitu Aleksandru Jurovski ar dēla Adriana un fotogrāfu Noru Krevņevu-Baibakovu ar meitas Renātas piedzimšanu.

 FOTOGALERIJA: Latvijas nacionālās futbola izlase treniņš Slokā

Uz Ungārijas galvaspilsētu Budapeštu mūsu futbolisti dosies trešdien, 30. augusta rītā ar tiešo reisu no Rīgas starptautiskās lidostas. 

Ungārijas nacionālā izlase uzsākusi gatavošanos spēlei pret Latviju

Daniils Ulimbaševs papildina valstsvienības kandidātu sarakstu spēlēm pret Ungāriju un Šveici

Šveices izlase paziņo kandidātu sarakstu spēlēm pret Andoru un Latviju


Latvijas Futbola federācija