No 25. līdz 27. augustam Rēzeknes Sporta pārvaldes stadionā pulcēsies 12 no Latvijas labākajām U-11 vecuma grupas jeb 2006. dzimšanas gada futbolistu komandām, kuras spēkosies par LFF kausa trofeju futbolā 8:8.

Sacensības ievadīs apakšgrupu cīņas, kur komandas, sadalītas divās grupās, aizvadīs viena apļa spēles. Pēc to rezultātiem katras apakšgrupas divas labākās komandas kvalificēsies cīņai par 1.-4. vietu, grupu nākamās divas spēcīgākās vienības turnīra izskaņā sadalīs 5.-8. pozīciju, savukārt apakšgrupu pēdējo divu vietu ieguvēji spēkosies par 9.-12. pozīciju kopvērtējumā.

A apakšgrupā spēkiem mērosies FS Metta no Rīgas, FA Ventspils, Vidzemes FC, Madonas BJSS, JFA Jelgava un Rēzeknes FA jaunie futbolisti, savukārt B grupā satiksies BFC Daugavpils, Academ FC no Rīgas, FK Tukums 2000/TSS, FK Liepāja, SC Mārupe un Ikšķiles BSSC komandas.

Turnīra rezultāti un spēļu kalendārs

Pirmās spēles komandas aizvadīs 25. augustā no plkst. 14:00, bet plkst. 16:30 sekos svinīgā turnīra atklāšana. Pēc pirmā dienas spēlēm cīņas 26. augustā atsāksies no plkst. 10:00, bet 27. augustā no plkst. 10:00 sāksies mači par vietām. Sacensības noslēgsies ar apbalvošanu plkst. 16:00.

Šajā vecuma grupā pirms diviem gadiem LFF kausu ieguva liepājnieki, bet pērn labākie bija Tukuma futbola pārstāvji.

LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 tiek organizēta ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes futbola attīstību. Finālsacensībās piedalās Latvijas reģionu labākās komandas, kas noskaidrotas reģionālajās priekšsacīkstēs.

LFF kausa izcīņas turnīrus futbolā 8:8 šomēnes ievadīja sacensības U-10 vecuma grupā Liepājā, kur panākumu izcīnīja FK Tukums 2000/TSS, bet turpinājumā U-12 grupas komandas pulcēsies Ventspilī no 8. līdz 10. septembrim.


Latvijas Futbola federācija