Latvijas Futbola federācijas (LFF) Apelāciju komisija noraidījusi FK Jēkabpils/JSC, kluba spēlētāju Alekseja Kuplova-Oginska, Oļega Peņkovska un Sergeja Ļebedeva, kā arī FK Ogre kluba trenera Igora Troicka iesniegtās apelācijas, kurās klubs un minētās personas apstrīdēja tiem šī gada 14. jūlijā piespriestās diskvalifikācijas.

Minētās četras personas un FK Jēkabpils/JSC klubs, ievērojot noteikto kārtību, bija iesnieguši apelāciju sūdzības, apstrīdot LFF Disciplinārlietu komisijas pieņemtos lēmumus. LFF Apelāciju komisija savos atzinumos konstatējusi, ka visi saistītie LFF Disciplinārlietu komisijas lēmumi bijuši tiesiski.

Visas apelācijas pēc to iesniedzēju un viņu pārstāvju uzklausīšanas komisijas sēdē, kā arī pēc lietas materiālu izvērtēšanas noraidītas pilnībā.

LFF Apelāciju komisijas pieņemtie lēmumi, kas atstāj spēkā visus LFF Disciplinārlietu komisijas piemērotos soda mērus, ir stājušies spēkā nekavējoties. Iesaistītajām personām un klubam ir juridiskas tiesības piemērotās diskvalifikācijas apstrīdēt Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) Lozannā.


Latvijas Futbola federācija