Pēc teorētisko eksāmenu nokārtošanas noslēgušās šīgada pirmās C-LFF futbola trenera licences apmācību grupas nodarbības, kuras veiksmīgi pabeiguši 19 pašmāju treneri, iegūstot kāroto kvalitātes apliecinājumu.

Programmas dalībnieki apmācības uzsāka aprīļa ievadā, aizvadot 14 teorētisko un praktisko nodarbību dienas Rīgā, kā arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā Staicele. Apmācību noslēgumā 15. un 16. augustā norisinājās teorētisko eksāmenu kārtošana.

Teorētiskā eksāmena laikā uzdotie jautājumi skāra tēmas, kas ietilpa kursa programmā, kā arī ir saistītas ar studentu pašreizējo un plānoto profesionālo darbību. Jaunos trenerus eksaminēja komisija, kuras sastāvā bija LFF sporta direktors Dainis Kazakevičs, LFF Izglītības nodaļas vadītājs Jurijs Andrejevs, LFF Izglītības nodaļas metodiķi Artūrs Biezais un Kirils Buravcevs, LFF sporta direktora asistents Raimonds Aleksandrovs un Latvijas U-19 izlases trenera asistents Andrejs Gluščuks.

Apkopojot studentu uzrādītos rezultātus teorētiskajā eksāmenā, LFF Izglītības nodaļa nolēma piešķirt C-LFF futbola trenera kategoriju sekojošiem speciālistiem:

  1. Ivo Agulis
  2. Andrejs Baklanovs
  3. Kristaps Baltrušaitis
  4. Imants Beķeris
  5. Aleksandrs Briļs
  6. Vadims Burlačuks
  7. Maksims Harkins
  8. Marita Kataja-Paegle
  9. Pēteris Krastiņš
  10. Jūlija Lapteva
  11. Teimurazs Leladze
  12. Liāna Medvedeva
  13. Pāvels Mihadjuks
  14. Bogdans Ņesterenko
  15. Deniss Ostrovskis
  16. Juris Ratnieks
  17. Kirils Ševeļovs
  18. Kārlis Villerušs
  19. Ivans Visockis

Trim no kursa studentiem apmācības pagarinātas līdz šīgada oktobrim.

Tāpat izceļams, ka ar izcilību kursus pabeidza pieci speciālisti - Ivo Agulis (JFA Jelgava), Pēteris Krastiņš (Sēlijas SS), Imants Beķeris (Sēlijas SS), Juris Ratnieks (Sēlijas SS) un Kārlis Villerušs (FK Lielupe).

LFF jaunajiem treneriem novēl ar lielu atbildību izmantot kursu laikā iegūtās zināšanas un allaž lūkoties pēc jaunām iespējām, kā bagātināt savu pieredzi un iemaņas futbolistu apmācīšanā!

Atgādinām, ka šogad pirmoreiz LFF rīkoto trenera apmācību vēsturē ir nokomplektētas divas C-LFF kategorijas apmācību grupas. Otrā no tām mācības uzsāka augusta sākumā un turpinās līdz decembra vidum. Ikvienu interesentu, kuru saista C-LFF futbola trenera licences iegūšana, aicinām sazināties ar LFF Izglītības nodaļas metodiķi Kirilu Buravcevu (+371 29849774, kirils.buravcevs@lff.lv).

Vairāk par C-LFF trenera licenci


Latvijas Futbola federācija