Seni Latvijas atklātā Veterānu futbola čempionāta kopvērtējuma galvgalī atgriezusies esošā sacensību čempionvienība Daugavpils, kas 13. augustā pašu laukumā kļuva par Daugavpils cietokšņa kausa izcīņas turnīra uzvarētāju.

Latgales pārstāvji šosezon uzvarējuši četros čempionāta posmos – pirms tam labākie viņi bija arī aprīlī Līvānos, jūnijā Balvos un pirms nedēļas iepriekšējā posmā Rīgā.

Pirms šī posma kopvērtējuma pirmajā vietā atradās Sportima komanda, tomēr Daugavpilī tai nācās samierināties ar piekto vietu sešu vienību konkurencē, kad viena apļa turnīrā piecos mačos tika izcīnīti tikai divi punkti. Tikmēr Daugavpils, kuras vārtos šoreiz stājās bijušais Latvijas izlases vārtsargs Ēriks Grigjans, tika pie trim panākumiem un diviem neizšķirtiem – 2:2 ar viesiem no Baltkrievijas komandas Vitebsk un 1:1 ar Carnikava vienību.

Arī Carnikavas pārstāvji izcīnīja 11 punktus, tomēr sliktāka gūto un zaudēto vārtu attiecībai viņiem lika ierindoties otrajā pozīcijā. Trešajā vietā sacensības noslēdza Baltkrievijas futbola veterāni.

ASTOTĀ POSMA REZULTĀTI

Latvijas Futbola federācija (LFF) izsaka pateicību Daugavpils futbola dzīves vienam no aktīvākajiem darboņiem Aleksandram Isakovam par aktīvo līdzdalību sacensību organizēšanā!

Pēc astoņiem čempionāta posmiem Daugavpils kopvērtējuma galvgalī apsteidz Sportima komandu par trim punktiem, bet vēl 14 punktus iepakaļus atrodas Carnikava.

Čempionāta nākamais posms 26. augustā norisināsies Carnikavā.

Seni Latvijas atklātais Veterānu čempionāts futbolā šogad norisinās 12 posmu garumā no aprīļa līdz septembrim, spēles uzņemot Līvāniem, Kauguriem, Rīgai, Balviem, Rēzeknei, Aizkrauklei, Daugavpilij, Carnikavai, Limbažiem, Lietuvas pilsētai Jonišķiem un Ogres novadam. Šosezon turnīrā var piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši ne vēlāk kā 1977. gadā. Līdzīgi kā pērn, arī šogad atsevišķās sacensībās kopā ar Latvijas futbola veterāniem spēkojas Lietuvas un Baltkrievijas pārstāvji.

Iepriekšējās divās sezonās par turnīra uzvarētājiem kļuva Daugavpils futbola veterāni, bet abas reizes starp medaļniekiem bijuši arī Carnikavas pārstāvji.

Turnīrs norisinās sadarbībā ar Seni. Šo zīmolu pārstāvošā TZMO Latvija kompānija ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja TZMO SA meitas uzņēmums Latvijā.


Latvijas Futbola federācija