Turpinās jauniešu minifutbola turnīra Big Sport Day sezonas pasākumi, un jau 12. un 26. augustā notiks sacensību pēdējie turnīri. Tā ir lieliska iespēja jauniešiem startēt amatieru sacensībās minifutbolā (5 pret 5) un pozitīvi pavadīt savu brīvo laiku ar draugiem, kuriem patīk sports.

Vasaras jauniešu minifutbola projekta Big Sport Day ietvaros jau notikuši pieci turnīri. Kopumā jūnijā un jūlijā šajās sacensībās piedalījās 266 futbolisti, kuri pārstāv 39 komandas. Turnīrs notiek četrās vecuma grupās: U-13, U-15, U-17 un U-19.

Turnīram 29. jūlijā pievienojās septiņas jaunas komandas, kas kopā ar citiem pretendentiem pirmoreiz sacensību vēsturē cīnījās par Reģionu kausu. U-19 vecuma grupā, kur cīņa bija visintriģējošākā, piedalījās 11 komandas – pusfinālā uzvarētāji tika noskaidroti pēcspēles sitienos, bet finālos kolektīvi izcīnīja pārliecinošas uzvaras. Par Reģionu kausa uzvarētājiem kļuva Hod ba belij (U-19) un Skonto (U-15) komandas.

 REĢIONU KAUSA FOTO GALERIJA

Komandas var pieteikties sacensībām mājaslapā www.bigsportday.lv.

Big Sport Day ir sociāls projekts, kuru atbalsta Latvijas Futbola federācija (LFF). Bērnu namu un internātu audzēkņi, bērni no maznodrošinātām ģimenēm turnīrā piedalās bez maksas.


Informāciju sagatavoja:
Big Sport Day