Latvijas Futbola federācija (LFF) un ceļojumu aģentūra Travel Art piedāvā futbola līdzjutējiem iespēju doties ekskluzīvā fanu braucienā uz Touršhavnu, lai 7. oktobrī klātienē atbalstītu Latvijas nacionālo futbola izlasi 2018. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē pret Fēru salu valstsvienību.

Šobrīd tiek piedāvāti divi brauciena varianti. Abos gadījums līdzjutējiem tiek piedāvāta iespēja lidot ar tiešā reisa lidmašīnu kopā ar Latvijas nacionālo izlasi. 

LFF UN TRAVEL ART PIEDĀVĀJUMI FANIEM 

Pirmajā variantā piedāvājuma cenā ietilpst avio pārlidojums ar čārteri un lidostas nodokļi, nakts piecvietīgā istabiņā jauniešu viesnīcā un biļete uz spēli 7. oktobra vakarā. Izlidošana paredzēta no Rīgas starptautiskās lidostas 6. oktobrī no rīta, atgriešanās uzreiz pēc spēles beigām. Piedāvājuma cena 390 EUR.

 Fanu brauciena piedāvājums uz Fēru salām nr. 1

Otrajā variantā papildus lidojumam un spēles biļetei līdzjutējiem tiek piedāvāta bagātīga tūrisma programma ar iespēju apmeklēt Fēru salu autentisko un neskarto dabas ainavu, tostarp, izbraukt ar kuģīti uz Vestmannas klintīm. Dzīvošana paredzēta 4* viesnīcā. Šī piedāvājuma cena ir 990 EUR. 

  Fanu brauciena piedāvājums uz Fēru salām nr. 2

Papildus jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar ceļojumu aģentūras Travel Art pārstāvi Inesi Krūmiņu (inese.krumina@travelart.lv; +371 26460906).

INDIVIDUĀLĀS BIĻETES UZ SPĒLI FĒRU SALAS - LATVIJA

Līdztekus abiem brauciena piedāvājumiem LFF piedāvā līdzjutējiem iespēju pieteikties individuālajām biļetēm. Tie fani, kas uz Fēru salām plāno doties paši, līdz 6. septembrim var pieteikties biļetēm, aizpildot zemāk esošo anketu:

PIETEIKŠANĀS ANKETA

Būsim kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi Fēru salās! 


Latvijas Futbola federācija