Latvijas kausa izcīņas 2017. gada sezonas finālspēle 18. oktobrī notiks Skonto stadionā Rīgā, kur risinājās arī 2016./2017. gada sezonas izšķirošais mačs. Spēles sākuma laiks tiks paziņots papildus.

Pēc šosezon ieviestajām izmaiņām Latvijas kausa izcīņas izspēles formātā, kas tagad paredz turnīra izspēli viena kalendārā gada ietvaros, Latvijas futbola līdzjutējus šosezon priecē divi kausa izcīņas turnīri. Maijā noslēdzās 2016./2017. gada sezonas turnīrs, kurā uzvarēja FK Ventspils, bet uzreiz pēc tam tika dots starts 2017. gada sezonas sacensībām.

Nākamajā nedēļā Ventspilī, Liepājā un Jūrmalā norisināsies trīs no turnīra ceturtdaļfināla spēlēm, bet viena šī posma cīņa tiks aizvadīta septembrī.

Latvijas kausa izcīņas sadaļa online.lff.lv platformā

Maijā Latvijas kausa izcīņas fināls Latvijas galvaspilsētā notika pēc trīs gadu pārtraukuma - Skonto stadionā tas līdz tam iepriekšējo reizi norisinājās 2012./2013. gada sezonā, bet nākamajos trīs gados turnīra izšķirošo spēli uzņēma Jelgava, Ventspils un Jūrmala. Tagad finālspēle Skonto stadionā notiks otro reizi pēc kārtas.

Skonto stadionā pašlaik turpinās tā infrastruktūras uzlabošanas darbi, norisinoties tehniskās zonas, ģērbtuvju un spēlētāju koridoru kosmētiskajam remontam.

Šī būs kopumā 13. reize, kad Latvijas kausa izcīņas trofejas īpašnieks tiks noskaidrots uz Skonto stadiona zāliena. Pirmoreiz šajā stadionā finālspēle tika rīkota 2001. gadā, kur tā nemainīgi norisinājās līdz pat 2010./2011. gada sezonai. Nākamajā gadā finālu uzņēma Liepāja, bet gadu vēlāk tas atkal notika Skonto stadionā.


Latvijas Futbola federācija