Ar pirmo nodarbību 8. augustā apmācības uzsācis jaunais B-UEFA licences treneru izglītības programmas dalībnieku sastāvs, kas mācības turpinās līdz nākamā gada janvārim.

Pirmajā darba sesijā, kas norisinās Rīgā līdz 11. augustam, tiek aplūkotas tādas tēmas kā sporta teorija, ātrums, spēks, izturība, veiklība, lokanība, kā arī tehniskā un taktiskā sagatavotība.

Mācību otrā darba sesija četru dienu garumā septembrī notiks Rīgā un Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā Staicele, pēc tam oktobra un novembra mijā, kā arī decembrī Rīgā sekos nākamās apmācību sesijas, kas ilgs trīs līdz četras dienas, bet piektais apmācību cēliens, kura ietvaros norisināsies arī eksāmenu kārtošana, norisināsies 2018. gada janvārī.

B-UEFA treneru licences programmas dalībnieki:

Edgars Arakeljans, Vladimirs Asrijancs, Pāvels Baševojs, Ilmārs Boris, Vadims Farions, Jevgēnijs Gedertsons, Lauris Hincenbergs, Pāvels Hohlovs, Mārtiņš Krūmiņš, Nikolajs Kulmanakovs, Ņikita Kuļikovs, Anatolijs Maksimenko, Vitolds Masalis, Kirils Mitins, Jānis Naglis, Aleksejs Petrovs, Aleksandrs Putrāns, Anastasija Ročāne, Oļegs Savčuks, Nauris Smaļķis, Iļja Ščaņicins, Oleg Till-Karawaew, Liene Vāciete, Ingus Zaharāns, Artūrs Zālītis.

Vairāk par B-UEFA liceni


Latvijas Futbola federācija