Latvijas Futbola federācijas (LFF) organizētās treneru izglītības programmas vēsturē pirmoreiz viena gada ietvaros nodarbības uzsākušas divas C-LFF licences mācību grupas. Pirmā treneru grupa mācības uzsāka aprīlī, un tās noslēgs augusta vidū, bet jaunā grupa nodarbības uzsākusi 4. augustā.

Jaunajā C-LFF licences sasaukumā pulcēti 27 studenti-treneri, kuri mācības turpinās līdz decembra vidum. Pēc tam nākamā gada janvārī viņiem paredzēta eksāmenu kārtošana.

Apmācības norisināsies 13 nodarbību garumā LFF telpās Rīgā, kā arī LFF mācību un treniņu centrā Staicele. Tāpat decembrī programmas dalībnieki piedalīsies FIFA Grassroots seminārā, kas notiks sadarbībā ar FK Dinamo Rīga.

Pirmajā jaunā sasaukuma nodarbībā 4. augustā tika aplūkotas tādas tēmas kā ievads profesijā, treniņa nodarbības organizācija, trenera filozofija un darba akcenti. Savukārt otrajā tikšanās reizē 12. augustā tiks skartas tādas tēmas kā apmācības un pilnveidošanas metodes, treniņa nodarbības slodze, spēļu un rotaļu metodes, trenera plānošana.

Nākamās C-LFF licences grupas nodarbības plānots uzsākt 2018. gada martā.

Vairāk par C-LFF trenera licenci


Latvijas Futbola federācija