Latvijas futbola tiesnešu brigāde ar galveno tiesnesi Andri Treimani priekšgalā šonedēļ nozīmēta darbam UEFA Čempionu līgā, bet divi Latvijas Futbola federācijas (LFF) pārstāvji darbosies kā Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) delegāti UEFA Eiropas līgas mačos.

Andris Treimanis kopā ar tiesneša asistentiem Haraldu Gudermani un Alekseju Spasjoņņikovu, kā arī ceturto tiesnesi Aleksandru Golubevu pārraudzīs UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra trešās kārtas spēli Mariborā, kur 26. jūlijā vietējā Slovēnijas komanda Maribor uzņems Islandes vienību Fimleikafélag Hafnarfjarðar jeb FH. Šis mačs trešdien sāksies plkst. 21:20 pēc Latvijas laika.

Citviet Grieķijā 27. jūlijā UEFA delegāta pienākumus pildīs LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, kurš pārraudzīs UEFA Eiropas līgas trešās kvalifikācijas kārtas maču Atēnās starp Grieķijas pārstāvjiem Panathinaikos un Azerbaidžānas klubu Gabala. Spēles sākums paredzēts plkst. 21:30 pēc Latvijas laika.

Ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas sacensību trešajā kārtā kā UEFA delegāts darbosies arī LFF Sacensību nodaļas vadītājs Arturs Gaidels, kuram uzticēta spēle Rumānijas pilsētā Džiordžijā starp vietējo Astra komandu un viesiem no Ukrainas vienības Olexandriya. Šis duelis sāksies plkst. 20:30 pēc Latvijas laika.

Iepriekš šajā Eiropas klubu turnīru sezonā spēlēm bijuši nozīmēti tiesneši Aleksandrs Golubevs, Raimonds Tatriks, Jevgeņijs Morozovs un Andris Treimanis (UEFA Eiropas līga kvalifikācijas pirmās kārtas spēle Zviedrijā), kā arī tiesneši Aleksandrs Anufrijevs, Romāns Platonovs, Aleksejs Griščenko un Aleksandrs Golubevs (UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas spēle Bosnijā un Hercegovinā). Tāpat šosezon UEFA Eiropas līgas sacensībās kā UEFA delegāti bijuši nozīmēti Arturs Gaidels, Jevgēņijs Miļevskis un Ginta Pēce, bet UEFA tiesnešu novērotāja funkcijas pildījuši Vadims Direktorenko un Andrejs Sipailo.


Latvijas Futbola federācija