Balvos 15. septembrī norisināsies Ziemeļaustrumu reģiona meiteņu futbola diena, kurai dots nosaukums Es arī spēlēju futbolu. Pilsētas un apkārtējo reģionu mazās futbolistes uzņems Balvu Valsts ģimnāzijas laukums, kur dažādas ar futbolu saistītas aktivitātes norisināsies no plkst. 10:00 līdz plkst. 13:00.

Meiteņu futbola dienas svētkos īpaši aicinātas piedalīties meitenes vecumā no sešiem līdz 12 gadiem. Pasākuma laikā sadarbībā ar Ziemeļaustrumu reģiona  treneriem un vietējiem klubiem norisināsies dažādas ar futbolu saistītas aktivitātes, stafetes un spēles, kā arī meitenēm un viņu vecākiem būs iespēja tikt pie piemiņas veltēm no Ziemeļaustrumu Futbola centra. Savukārt vietējām Ziemeļaustrumu reģiona skolām, kuru audzēknes piedalīsies meiteņu futbola dienā, būs iespēja saņemt futbola ekipējumu izmantošanai sporta stundās.

Pieteikšanās dalībai pasākumā iespējama līdz 28. augustam, rakstot uz ziemelaustrumi@inbox.lv vai zvanot +371 29336428 (Edgars Kaļva).

Meiteņu futbola diena Balvos ir Ziemeļaustrumu Futbola centra īstenota iniciatīva, ar kuras palīdzību Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ziemeļaustrumu Futbola centrs vēlas piesaistīt vēl vairāk meitenes futbolam un parādīt, ka sieviešu futbols var būt skaists un aizraujošs. Pēdējos gados Ziemeļaustrumu reģionā meiteņu futbols ir ieguvis jaunu iedvesmu un papildu motivāciju turpmākai attīstībai.


Informāciju sagatavoja:
Ziemeļaustrumu Futbola centrs