Otrajā Baltijas kausa izcīņas spēlē Tallinā ceturtdien, 20. jūlijā, Latvijas WU-17 meiteņu futbola izlase ar rezultātu 2:1 (1:0) uzvarēja vienaudzes no Lietuvas.

Latvijas izlases labā šajā mačā vārtus guva Paula Linda Liniņa, kura realizēja 11 metru soda sitienu, un Samanta Rozenberga.

Latvijas meiteņu izlase turnīrā nodrošinājusi kādu no pirmajām divām vietām. Turnīra tabulas izkārtojums kļūs zināms pēc Igaunijas un Lietuvas komandu savstarpējā mača.

Iepriekš vēstīts, ka turnīra pirmajā spēlē Latvijas WU-17 izlase trešdien cīnījās neizšķirti 1:1 ar vienaudzēm no Igaunijas, bet sacensības noslēgsies piektdien ar Lietuvas un Igaunijas savstarpējo maču. Visas sacensību spēles notiek TNTK stadionā Tallinā.

Turnīru, kas kalpo par nozīmīgu sagatavošanās posmu pirms UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm rudenī, šogad organizē Igaunijas Futbola asociācija.

Latvijas WU-17 izlase vienkopus satikās 16. Jūlijā, bet pirms došanās uz Igauniju galvenā trenera Romāna Kvačova vadītā komanda aizvadīja treniņnometni Bauskā.

Kā ziņots, paralēli WU-17 izlašu spēlēm Tallinā norisinās arī Baltijas kausa izcīņa starp WU-19 vecuma valstsvienībām.

Latvijas WU-17 un WU-19 izlašu sastāvi

Jāpiebilst, ka Baltijas kauss nacionālajām sieviešu un WU-15 meiteņu izlasēm šogad plānots no 4. līdz 6. augustam Lietuvā.


Latvijas Futbola federācija
Foto - Igaunijas Futbola asociācija