Uzsākot dalību Tallinā notiekošajā Baltijas kausa izcīņā, Latvijas WU-17 meiteņu futbola izlase trešdien, 19. jūlijā, cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar vienaudzēm no Igaunijas.

Spēles 6. minūtē Latvijas izlasi vadībā izvirzīja Ieva Krasnova, bet 57. minūtē līdzsvaru atjaunoja Hanna Rästa. Izceļams, ka mača 40. minūtē 11 metru soda sitienu Latvijas izlases rindās nerealizēja Paula Linda Liniņa.

 Baltijas kausa izcīņas pirmā diena (Foto: Igaunijas Futbola asociācija)

Turnīra turpinājumā Latvijas WU-17 izlase ceturtdien, 20. jūlijā, plkst. 12:00 tiksies ar vienaudzēm no Lietuvas, bet sacensības noslēgsies dienu vēlāk ar Lietuvas un Igaunijas savstarpējo maču. Visas sacensību spēles notiek TNTK stadionā Tallinā.

Turnīru, kas kalpo par nozīmīgu sagatavošanās posmu pirms UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm rudenī, šogad organizē Igaunijas Futbola asociācija.

Latvijas WU-17 izlase vienkopus satikās 16. Jūlijā, bet pirms došanās uz Igauniju galvenā trenera Romāna Kvačova vadītā komanda aizvadīja treniņnometni Bauskā.

Kā ziņots, paralēli WU-17 izlašu spēlēm Tallinā norisinās arī Baltijas kausa izcīņa starp WU-19 vecuma valstsvienībām.

Latvijas WU-17 un WU-19 izlašu sastāvi

Jāpiebilst, ka Baltijas kauss nacionālajām sieviešu un WU-15 meiteņu izlasēm šogad plānots no 4. līdz 6. augustam Lietuvā.


Latvijas Futbola federācija