Otrdien, 18. jūlijā, Latvijas Futbola federācijas (LFF) telpās tika veikta Latvijas kausa izcīņas 2017. gada sezonas ceturtdaļfināla pāru izloze, kurā tika noskaidroti arī potenciālie komandu pāri pusfināla stadijā.

Kā ziņots, sacensību ceturtdaļfinālā iekļuva septiņas SynotTip Virslīgas čempionāta komandas un viena 2. līgas čempionāta vienība.

 FOTO NO IZLOZES

Jau trešo sezonu pēc kārtas turnīra ceturtdaļfinālā krustosies Kurzemes klubu FK Ventspils un FK Liepāja ceļi, savukārt 2. līgas Kurzemes/Zemgales reģiona komanda FK Karosta ceturtdaļfinālā tiksies ar RFS futbolistiem. Citos ceturtdaļfināla pāros spēkiem mērosies Riga FC un FK Jelgava, kā arī Spartaks Jūrmala un FK Metta/Latvijas Universitāte.

Komandas, kas pāros norādītas kā pirmās, būs gaidāmo spēļu mājinieces. Pēcāk pusfinālā spēļu saimnieki un viesi tiek mainīti vietām, ja pusfinālā tiek komanda, kas ceturtdaļfināla spēli uzvarējusi izbraukumā un saskaņā ar izlozi pusfināla spēle tai jāaizvada izbraukumā pret komandu, kas ceturtdaļfinālā spēlējusi mājās.

Ceturtdaļfināla mači paredzēti 16. augustā, pusfināla cīņas ieplānotas 20. septembrī, bet fināls – 18. oktobrī. Precīzi spēļu norises laiki un vietas pēc to saskaņošanas būs pieejami online.lff.lv platformā.

Jau vēstīts, ka nesen ieviestas izmaiņas Latvijas kausa izcīņas izspēlē, kas līdz ar 2017. gadu paredz turnīru izspēlēt viena kalendārā gada ietvaros. Šīs izmaiņas nozīmē, ka šogad tiek izspēlēti divi Latvijas kausa izcīņas turnīri. Maijā par 2016./2017. gada sezonas čempioni tika kronēta FK Ventspils komanda.


Latvijas Futbola federācija